FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB îl atacă din nou pe Contra: „Asta vrei, Cosmine?!” + Contract secret între Negoiță și Cortacero?

DDB, un nou atac la adresa lui Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo
DDB, un nou atac la adresa lui Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 12:52 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 14:46

Andrei Gerea, membru „Elite DDB”, a vorbit despre situația complicată de la Dinamo și despre războiul dintre fani și Pablo Cortacero.

Fostul ministru spune, la fel cum a făcut-o și Cornel Dinu, că Ionuț Negoiță, fostul finanțator al „câinilor” ar avea o altă înțelegere cu ibericul și ar putea activa anumite clauze pentru a recupera clubul de la Cortacero.

„Societatea Lotus, care are acțiunile clubului, a fost vândută pe 2.000 de lei. Mi-e greu să cred că Negoiță a dat clubul pe nimic, când nouă ne cerea să plătim datoriile. Ar exista un alt contract între Negoiță și Pablo Cortacero, cum a spus și Cornel Dinu. Sperăm ca Negoiță să activeze acele clauze și să ia clubul înapoi ca să ni-l dea nouă.

Facem acum un precontract. Ia club și îl luăm noi. Vă dați seama ce interes va fi din partea sponsorilor dacă noi vom avea 90% din club? Cortacero nu e capabil să conducă Dinamo. Spaniolii au venit ca să facă vreo inginerie financiară sau ca să falimenteze clubul”, a spus Andrei Gerea la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

DDB se ia de Cosmin Contra

Gerea s-a luat și de fostul antrenor, Cosmin Contra (45 de ani), care, alături de Javi Reyes (50 de ani), a deschis procese în comisiile FRF și vrea salariile neplătite până acum de Dinamo. 

„Din păcate, Cosmin Contra ne-a reclamat la Comisie. Ar fi trebuit să renunțe la tot. El a venit, a garantat și acceptat aceste salarii demente, care acum amenință clubul cu falimentul. Ar fi trebuit să nu fie de acord cu acele transferuri. A susținut acea politică de transferuri și acum vrea să-și recupereze banii! 

E de necrezut! A băgat Dinamo în groapă când a acceptat această bășcălie. A garantat pentru unii jucători care mai apoi au arătat că nu au față de Dinamo. Ce face dacă nu-și va primi banii? Bagă clubul în faliment sau în Liga 4?! Asta vrea el...”, a mai spus Gerea.

Negoiță a negat varianta lui Cornel Dinu

Cornel Dinu (72 de ani), membru în Consiliul de Administrație de la Dinamo, a spus pe 24 ianuarie că Ionuț Negoiță negociază cedarea clubului către DDB. „Există o înțelegere discretă, că pe lângă cei 500.000 de euro, Negoiță trebuie să mai primească de la spanioli 150.000 de euro pe trimestru”, spunea „Procurorul”, contrazis prompt de Negoiță.

Nu are nicio legătură cu realitatea. S-a predat societatea, cu totul”, a spus fostul șef de la Dinamo. 

VIDEO Cornel Dinu îl atacă pe Pablo Cortacero: „Nu credeam că poate exista un asemenea personaj”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dorin Șerdean, gest sfidător pentru DDB: „Nu ți-e rușine, nesimțitule? Chiar așa?”

Dinamo, refuz după refuz! „Câinii” nu-și pot rezolva încă cea mai mare problemă din echipă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
viorica1
viorica1  •  01 Februarie 2021, 08:44

DDB ataca pe toata lumea. Nu au inteligenta necesara sa conduca un club, e atat de trist ca Dinamo a ajuns pe mana lor. Sper sa vina, in al 12-lea ceas, un conducator adevarat.

florin189
florin189  •  31 Ianuarie 2021, 22:48

Respect intentia DDB dar Gerea aberează rău de tot. Ce este atât de rău că omul și-a cerut salariile pe perioada lucrată. El ar lucra 3 luni pe gratis? Eu zic ca după prima luna ar fi părăsit primul corabia... Deja a renunțat la plata contractului integral, sa plătească omului salariile și termina acest circ ieftin.

s1lv1o_
s1lv1o_  •  31 Ianuarie 2021, 18:07
Postat de 1745flo pe 31 Ianuarie 2021, 17:59

Randoame, la tine se pare că Covid-ul nu atacă plămânul, ci creierul!÷D

Ai vrut sa faci o gluma, dar in mod evident, Covid19 iti ataca si creierul. De la simplele pierderi de gust si miros, pana la migrene si dificultati in a gandi limpede. Lipsa de oxigen poate afecta grav creierul..

Vezi toate comentariile (48)
Comentează