FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De "Doamne ferește!" :) » Mai bine își ținea telefonul închis! Bratu a comis-o în direct la TV: două "chifle" în câteva minute

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iunie 2018 20:49

La câteva ore distanță de când fusese prezent în studio-ul TV Digi Sport, Florin Bratu a revenit în direct prin telefon la același post, dar a avut o intervenție destul de neinspirată. 

"Aș fi absurd să vorbesc despre titlu. Nu, nu, nu! Doamne ferește!", a replicat Bratu, care a fost imediat corectat de moderatorul Dan Filoti. "Poate «Doamne ajută!» ai vrut să spui, Florine". 

Înainte, Bratu a mai avut o remarcă neinspirată, atunci când a fost întrebat dacă îi e teamă că îl va pierde pe Jaime Penedo după acest CM. Antrenorul s-a amuzat pe seama eșecului propriului elev: "După ce a luat 10 goluri, e mai greu ca Jaime să mai plece undeva. Nu cred".

Citește și: 

Bratu își caracterizează puștii din lot: "Abia acum e New Dinamo"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Iunie 2018, 10:03

Doamne-ferește de asemenea jurnalism!

demolarii
demolarii  •  30 Iunie 2018, 09:45

Erata: Sumudica in loc de Duminică. Efectul corectorului.

andrei.33
andrei.33  •  30 Iunie 2018, 09:44

Fake news marca gsp.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează