FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De la Miami, Borcea lansează un alt atac înspre Ştefan cel Mare: ”Goofy Negoiţă escrochează tot!”

Fostul acționar spune că nu vrea să revină la Dinamo decît dacă gruparea va fi în impas financiar, fără altă posibilitate de a se salva +1   FOTO
Fostul acționar spune că nu vrea să revină la Dinamo decît dacă gruparea va fi în impas financiar, fără altă posibilitate de a se salva

Articol de - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 08 ianuarie 2013 21:07

Cristi Borcea l-a atacat fără menajamente pe adversarul său, pe care tot el l-a promovat la clubul din Ştefan cel Mare, acuzîndu-l că acesta vrea să falimenteze clubul.

- Domnule Borcea, vă întoarceţi sau nu la Dinamo?
- Hai să lămurim! Eu n-am spus că vreau să mă întorc acum, decît dacă Dinamo va fi în pragul colapsului! N-o pot lăsa pe Dinamo să moară. Am intervenit fiindcă domnul Badea mi-a zis că trebuie să plătim datoria la ANAF, că Negoiţă nu mai vrea să achite banii ca să intre clubul în insolvenţă. Cum să las avortonul să bage Dinamo în faliment?!

"Nu ştie cîţi jucători sînt titulari într-o echipă"

- L-aţi ajutat financiar pe Badea să plătească din datorii?
- E o chestiune între noi, important e că s-au găsit finanţe şi domnul Badea a plătit.

- De ce aţi fi dumneavoastră mai credibil decît Ionuţ Negoiţă?
- El vrea să îngroape Dinamo, eu cît timp m-am ocupat de managementul clubului, din 2000 pînă în 2012, am cîştigat cele mai mai multe trofee pe plan intern. Negoiţă este un pitic complexat, un "Goofy" din desene animate, un papagal, un avorton, un fătălău... Cînd eu făceam performanţe la Dinamo, el începea să studieze cum să escrocheze statul!

- Adică?
- Am citit prin ziare şi ştie toată lumea că a vîndut apartamente pe persoană fizică pentru a nu plăti TVA şi are datorii de peste 40 de milioane de euro la ANAF, la stat. Auziţi, de ce vorbim atît de un complexat care nu ştie nici cîţi jucători sînt titulari într-o echipă?! Eu fac pariu că nu ştie nici cinci fotbalişti ai lui Dinamo!

- Cînd a venit în vară la club, vorbeaţi frumos despre el. De unde această schimbare de vocabular?
- Culmea e că eu l-am recomandat, cînd Badea şi Săvulescu puteau aduce pe altcineva. Dar l-am văzut pe lîngă club, l-am văzut umil, cu capul plecat, m-am gîndit că poate va munci pentru Dinamo. Dacă va aduce bani cît a investit Badea, de exemplu, atunci Dinamo n-ar mai avea nici o problemă.

"Îşi pune pantofi cu toc"

- De ce credeţi că nu ar putea conduce singur Dinamo?
- Mă ia capul! Altă escrocherie a tiripliciului. De ce n-a spus de la prima conferinţă că vrea să conducă de unul singur?! De ce n-a zis de atunci că Dinamo are grave probleme financiare, că are datorii mari?! Că ele erau de atunci, iar el ştia! Cum să conducă ăsta cel mai galonat club din anii 2000 în România? Păi, îmi spunea domnul Badea că la şedinţe, fiindcă e pitic, îşi pune pantofi cu tocuri de 10-15 centimetri şi-şi ajustează scaunul să fie la nivelul mesei. Cine îl opreşte pe piticot să bage bani, să aducă 4-5 jucători de valoare la club?! Cine îl opreşte să dea banii la jucători, la angajaţi?! Gigi Becali a băgat peste 50 de milioane de euro, Porumboiu 40 de milioane de euro, Walter vreo 12 milioane de euro doar la Cluj, Niculae 20 de milioane la Astra şi n-au obţinut trofee cît am luat eu, deşi sînt oameni puternici. Să investească atît şi piticul fără păr, apoi să discute!

"Nea Mircea m-a felicitat"

- Sînteţi de acord cu ceea ce a spus Mircea Lucescu, că e nevoie de aer proaspăt la Dinamo şi ar trebui să plece Nicolae Badea?
- Eu ştiu doar că Mircea Lucescu m-a sunat după ce-am renunţat la acţiunile de la club şi m-a felicitat spunîndu-mi că dacă nu eram eu se desfiinţa Dinamo.

- Gigi Becali spune că nu vă lasă să vă întoarceţi la Dinamo...
- Auzi? Naşu' e naşu', dar nu mă opreşte nici mama să mă întorc, repet, dacă Dinamo va avea probleme financiare din care nu va putea ieşi!

Ameninţă cu tribunalul
Ionuţ Negoiţă dezavuează ideea că ar avea datorii de zeci de milioane de euro la stat: "Cum să am eu probleme cu fiscul? I-am dat două săptămîni lui Cristi Borcea, dacă nu-şi cere scuze public pentru dezinformarea crasă şi invenţiile pe care le-a făcut la adresa mea, îl dau în judecată! Eu şi firmele mele nu avem nici o datorie la stat".

"Corleone" vrea parc de distracţii
Dumitru Dragomir nu este mirat de ideea transformării Parcului Sportiv Dinamo într-un megaproiect imobiliar: "Eu sînt membru fondator la acest club şi în urmă cu 20 de ani, alături de generali renumiţi, de Cornel Dinu, am făcut FC Dinamo după structura lui Bayern Munchen şi Inter Milano. Voiam să facem un parc de distracţii, unic în Europa. Parcul urma să fie sursă de finanţare pentru CS Dinamo şi FC Dinamo. Dacă acest complex ar fi transformat în parc de distracţii, ar fi încasări de un milion de euro pe săptămînă. Nu e de condamnat Negoiţă pentru că a auzit de acest proiect, ideea i-a aparţinut lui Costică Anghelache". Ultimul e unchiul lui Negoiţă.

"El zice că am făcut şaormerie la Dinamo, dar să vorbească atunci cînd obţine măcar 30 la sută din performanţele mele! Toate creditele sînt acoperite cu veniturile clubului şi cu cecuri semnate de mine şi de domnul Badea, nu de Negoiţă" (Cristi Borcea, fost acţionar Dinamo)

"Şi Barcelona, şi Real Madrid au un miliard de euro datorie la bănci, care-i problema?! Dar acest clovn de la circ se preface că e salvatorul lui Dinamo, cînd el vrea să distrugă clubul" (Cristi Borcea, fost acţionar Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
marc_ro
marc_ro  •  11 Ianuarie 2013, 00:30

Si la gradinita acum se stie ca actionarii trebuie sa vina cu cota parte. Daca trebuie 6 milioane, la Dinamo trebuie sa vina toti cu cate 2. Cine n-are, isi pierede cota detinuta. Se numeste majorare de capital. Altfel n-ar fi decat imprumut privat intre actionari. Pe cine crede ca prosteste Borcea? Daca tipa hotu mai tare inseamna ca nu stim ce marfa e el? Profitul se imparte, dar si datoria la fel. NUmai ca Borcica si cu Badea au crezut ca au dat de un fraier ca TAHER, sa-i imprumute cu bani. Nu stiu ce intentii de afaceri are Negoita, dar macar stiu ca are bani pe care e dispus sa-i bage la Dinamo. Chiar daca-s rapidist, nu pot decat sa laud o astfel de intreprindere.

chronic
chronic  •  09 Ianuarie 2013, 10:27
Postat de mido_ pe 09 Ianuarie 2013, 08:03

Ceea ce nu stia Negoita cand a luat actiunile e ca "daca te bagi in troaca, te mananca porcii"... N-ai putut sta tu in banca ta, sa-ti vezi tu de afacerile si de pitzipoancele tale ?!? Ti-a trebuit Dinamo, acum latra baiete !!!

pe om nu i lintereseaza clubul...il intereseaza terenurile etc...e mare manevra

ultrafcd
ultrafcd  •  09 Ianuarie 2013, 09:31

Se strange latul...vorbea lu' nea' Tomescu...ti-ai luat zeghe din miami sau te bazezi pe masurile de la Jilava???

Vezi toate comentariile (10)
Comentează