FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Decizia lui Dan Petrescu a derutat echipa? „CFR a fost de nerecunoscut, ar trebui să spunem și lucrul ăsta”

Dan Petrescu e arătat cu degetul de Vasile Miriuță
Dan Petrescu e arătat cu degetul de Vasile Miriuță

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 22:22 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 13:37

Vasile Miriuță, fost antrenor la CFR Cluj, a analizat în studioul Look Sport+ înfrângerea suferită de echipa lui Dan Petrescu cu UTA, 0-1.

Miriuță crede că decizia lui Dan Petrescu de a lua o pauză în care să se decidă asupra viitorului său la CFR Cluj e posibil să fi derutat echipa vișinie.

Ar trebui, totuși, să ne gândim și la ce a fost în perioada asta cu Dan Petrescu. Cu nesiguranța asta din jurul echipei. În acest meci, CFR a fost de nerecunoscut. S-a jucat mult în lateral. 

Putem spune că le-au lipsit Deac, Vinicius - pe faza de apărare, dar tot au avut un Chipciu, un Rondon.. UTA a stat și a așteptat, a venit la vânătoare. Când CFR joacă împotriva Romei, joacă cum a făcut-o UTA azi cu CFR. Problema ei e să desfacă echipe. Țin la «Pufi», fiindcă l-am avut la echipa mea, l-am antrenat, dar astăzi a fost golul lui. CFR a părut stoarsă, poate s-a încheiat un ciclu la echipă. Dan Petrescu e genul de antrenor care «arde» jucători, au trecut deja 3 ani”, a explicat Miriuță.

Citește și alte știri după CFR Cluj - UTA 0-1:

Dan Petrescu a mai pățit o singură dată așa ceva în carieră: „E alarmant!”

FOTO+VIDEO. CFR Cluj - UTA 0-1 » Surpriză uriașă în Gruia! Campioana pierde al doilea meci la rând acasă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
facnessting
facnessting  •  23 Noiembrie 2020, 06:07

este un proiect minnunat pentru perrsoane1e cu *** mai nou sisstem inte1igent de căutare pentru a găsi un partener de *** - www︎.︎PrintLee︆.︆net

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  23 Noiembrie 2020, 04:50

De acord cu ce a spus Miriuta acolo, cu exceptia afirmatiei ca Dan Petrescu "arde" jucatorii. Pai cand a plecat Dan Petrescu, de jucatorii aia si-a batut joc Dudelange, iar dupa ce a revenit Dan Petrescu aceiasi jucatori au eliminat Celtic si au batut Roma de doua ori. Sa fim seriosi, Dan Petrescu la toate echipele la care a antrenat a ridicat jucatorii facandu-i sa joace peste valoarea lor. Imi aduc aminte de lotul Unirea Urziceni cumparat de Becali, nici macar un jucator nu a putut confirma la FCSB, erau jalnici, vai de mama lor fara Dan Petrescu. Bursucul o fi el inadecvat pe teren, injurand arbritrii si lamentandu-se ca echipa lui nu primeste suficiente lovituri de la 11m, dar scoate ce-i mai bun de la propriii fotbalisti pe care ii antreneaza, ii organizeaza si-i motiveaza, nu ii "arde" cum zice Miriuta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează