FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Declarația lui Rednic despre plecarea de la Dinamo, confirmată de un apropiat: "Totul depinde de asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 22:20

Mircea Rednic a declarat astăzi în presa străină că e posibil ca la finalul acestui sezon să se despartă de Dinamo și să ajungă la Standard Liege.

Florin Bratu, un apropiat al lui Rednic și fost elev al acestuia, a confirmat spusele tehnicianului dinamovist.

"La Mircea Rednic totul este plauzibil şi îi place să arunce mai multe piste false. Dar depinde foarte mult ce se va întâmpla cu soarta clubului. Dacă va avea dreptul să joace în cupele europene şi va ajunge acolo, eu cred că rămâne. Dacă nu, la o eventuală ofertă, va pleca.

Ştim foarte bine că el este îndrăgit în Belgia. E posibil să fie dorit încă o dată la Standard, chiar dacă a mai fost acolo cu rezultate destul de modeste. Are o relaţie bună cu conducătorii clubului şi e posibil să se întoarcă", a spus Bratu la Digisport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (43)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  18 Martie 2016, 07:40

Pentru stelisti e o pierdere plecarea antifotbalistului si antistelistului Rererednic; dupa ce ia un gol este nevoit sa ,,se descopere,, si atunci ia 3, 4, 5 goluri !

ultras_tei.
ultras_tei.  •  18 Martie 2016, 05:10
Postat de steaua1986forever pe 18 Martie 2016, 03:24

Iti zic si eu ca moromete "pe ce te bazezi ?" cand spui asta? Sa imi arati si mie algoritmul de calcul ca sa ne dam seama. Daca e vorba de bani, te anunt ca un castigator primeste 3 milioane de dolari iar locul 2, 1.5 milioane. Sigur, nu e atat de "valoare" ca o Cupa a Romaniei cu 200.000 euro care, probabil, inseamna mult mai mult decat milioanele alea. Sigur, o sa spui ca nu conteaza banii, insa pe lumea asta in care traim banii sunt cam singurele repere ale calitatii. De aia nu costa o Dacie ca un Ferrari, intelegi tu? Iar daca ne uitam ce valoare au loturile din ultimele faze ale competiei Ligii Campionilor Asiei si o comparam cu cine joaca pe la noi, din nou o sa avem o mare surpriza. Adica, ale noastre au un zero in minus.....Si nu o zic eu, o zice un site necunoscut, cica transfermarket ii zice...

Ma bag si eu in conversatie *** dar sa stiti ca Liga Campionilor Asiei inafara de bani nu exceleaza la nimic. Nivelu e unu scazut si la Arabi. Ca mai rasar de acolo 2-3 jucatori cu nume mari care au dorit sa-si incheie cariera la arabi pentru banii acoperitilor in cearceaf asta nu inseamna ca nivelul este unu foarte ridicat. Din contra. E accelasi ca si fotbalu nostru romanesc. Unu la pamant de altfel.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ultras_tei.
ultras_tei.  •  18 Martie 2016, 05:07
Postat de utraian pe 18 Martie 2016, 03:10

si eu as pleca de la bibano cu asemenea *** de suporteri: ieftini, falsi si foarte devreme acasa. Un fel de batmani cu batmobilul in pana de 85 de ani

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează