FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - DINAMO

Câinii, devastați după umilinţa de la Botoşani: „Nu cred că a fost o așa de mare diferență, dar ăsta e fotbalul!”

FC Botoșani - Dinamo (foto: Ionuț Tabultoc)
FC Botoșani - Dinamo (foto: Ionuț Tabultoc)

Articol de - Publicat marti, 08 februarie 2022 00:21 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 00:49

FC Botoșani s-a impus cu scorul de 4-0 în fața lui Dinamo în partida ce a încheiat etapa cu numărul 24 din Liga 1. 

Elevii lui Flavius Stoican nu s-au regăsit nici în deplasarea din Moldova, iar trupa lui Marius Croitoru s-a distrat pe teren, administrându-i lui Dinamo o corecție dură.

MM Stoica nu s-a abținut! Ironie după ce Dinamo a fost călcată în picioare la Botoșani: „Ne-au egalat!”
FC BOTOȘANI - DINAMO 4-0
MM Stoica nu s-a abținut! Ironie după ce Dinamo a fost călcată în picioare la Botoșani: „Ne-au egalat!”

Dinamo, vlăguită de puteri

Dinamo pare să nu găsească acea cale spre salvare, iar băieții din Ștefan cel Mare sunt de la etapă la etapă tot mai aproape de retrogradare. Deplasarea din Moldova a adus un nou insucces în tabăra dinamovistă, iar reacțiile bucureștenilor traduc tristețea ce nu mai poate fi evitată.

Rodriguez, demoralizat după înfrângere: „Toate meciurile sunt finale pentru noi”

Jonathan Rodriguez, fost căpitan al grupării din Moldova, a îmbrăcat timp de patru ani tricoul celor de la Botoșani. Revenirea în nordul țării i-a declanșat sentimente ciudate, căci acesta s-a văzut înfrânt în orașul pe care îl numește „casă”.

„E un sentiment ciudat, m-am întors unde a fost casa mea 4 ani, dar sunt supărat pentru că am pierdut 4-0. Nu cred că a fost în meci o așa de mare diferență, dar ăsta e fotbalul. Ne lipsește să dăm noi primul gol și să nu mai primim așa repede. Am încercat, ne-am deschis și am primit încă două goluri. A fost greu să întoarcem. Nu contează statistica, se câștigă pe goluri. 

Toate meciurile sunt niște finale pentru noi. Trebuie să luăm puncte și să continuăm să jucăm ca azi și sunt convins că, dacă vom câștiga un meci, vor urma multe victorii la rând. Depindem de un meci. Trebuie să îl câștigăm și să prindem încredere”, a declarat Rodriguez la finalul confruntării de la Botoșani.

Ivanov și sacrificiul pentru Dinamo: „Pot să am patru hematoame dacă trebuie”

Antoni Ivanov a fost împrumutat în această iarnă de Dinamo de la Universitatea Craiova, iar jucătorul bulgar s-a arătat extrem de dezamăgit după înfrângerea severă suferită de „câini”. Accidentat în prima partidă pe care a jucat-o în alb-roșu, contra celor de la FCSB, în urma căreia a suferit un hematom și o comoție, Ivanov este dispus să treacă prin orice doar ca echipa lui să acumuleze puncte în clasament.

„Mi-e greu să explic, nu știu ce se întâmplă cu Dinamo, le cer scuze suporterilor. Nu se poate să începem fiecare meci cu gol primit de la vestiar, nu e bine. Trebuie să muncim mai mult, ne trebuie încredere. Trebuie să dăm mai mult și la antrenamente și în meciuri pentru că nu e bine ca o echipă așa mare să fie așa jos în clasament. 

Până la urmă, trebuie să vină și rezultatele, nu e altă soluție. Nu știu de alți jucători, dar eu nu vreau să retrogradez. Pentru noi, fiecare meci e greu, nu contează cu cine jucăm. Pot să am patru hematoame dacă trebuie, dar să luăm puncte”, a afirmat Ivanov.

Flavius Stoican, discurs halucinant după dezastrul de la Botoșani: „Prea avem ghinion!” » Ce mesaj are pentru jucători
FC BOTOȘANI - DINAMO 4-0
Flavius Stoican, discurs halucinant după dezastrul de la Botoșani: „Prea avem ghinion!” » Ce mesaj are pentru jucători

A marcat în poarta lui Dinamo, dar îi compătimește pe adversari

Mihai Roman II a fost cel care a deschis conturile pentru Botoșani în confruntarea cu Dinamo. Atacantul a revenit pe teren după o pauză îndelungată cauzată de probleme cardiace, iar la partida contra echipei din Ștefan cel Mare a izbutit să marcheze un gol după aproape trei ani. 

În ciuda execuției sale, Roman și-a exprimat regretul în legătură cu situația dramtică prin care trece Dinamo și a afirmat că Liga 1 ar fi mult mai săracă dacă formația lui Stoican ar retrograda la finele acestui sezon.

„Ne bucurăm foarte mult că am câștigat. Ne-am pregătit foarte bine pentru că știam ce înseamnă trei puncte pentru noi ca să ne consolidăm poziția de play-off. Mai sunt meciuri de jucat, trebuie să rămânem în continuare concentrați, dar victoria ne dă un moral bun pentru meciurile următoare. 

Noi ne-am propus să câștigăm toate cele trei puncte indiferent cum, ne-am propus ca Dinamo să nu creadă nicio clipă că poate pleca cu vreun punct de aici. Îmi pare rău de situația în care au ajuns, sper să iasă din această pasă proastă, am prieteni la Dinamo, îl respect și pe domnul Stoican, dar noi trebui să ne gândim la ce avem de făcut în meciurile următoare. Liga 1 ar fi mai săracă fără Dinamo, e o echipă de tradiție”, a punctat Roman la finalul întâlnirii.

30 august 2019este data în care Mihai Roman marcase ultimul gol în Liga 1

Citește alte știri după partida Botoșani - Dinamo:

DDB și-a pierdut răbdarea cu Stoican! Cu ce antrenor negociază în aceste momente
Botoșani - Dinamo 4-0
DDB și-a pierdut răbdarea cu Stoican! Cu ce antrenor negociază în aceste momente
Nimeni nu mai crede în Dinamo: „E nevoie de o minune să rămână în prima ligă!” » Fotbaliștii, făcuți PRAF în direct
FC BOTOȘANI - DINAMO 4-0
Nimeni nu mai crede în Dinamo: „E nevoie de o minune să rămână în prima ligă!” » Fotbaliștii, făcuți PRAF în direct

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
zorrozabal
zorrozabal  •  08 Februarie 2022, 10:26

Stoicane iti zic eu care e diferența:41 de puncte Botosani fața de ...12 ale lui Dinamo!

loko1
loko1  •  08 Februarie 2022, 08:28

Dimamo a ajuns de rasul curcilor!Eu cred ca aceasta echipa e blestemata.Trebuia sa retrogradeze ,nu sa mareasca numarul echipelor din liga 1.Incepeau de la zero,cu juniorii ,care erau campioni .Am vazut aseara ,o echipa neomogena,de jucatori de fotbal in sala,foarte buni la jocul cu mingea dar care nu marcheaza.

316588556035187
Dan Serbanescu  •  08 Februarie 2022, 07:31

Copii ai durerii, jucați și voi șah, că acolo o partida se pierde cu 1-0 , nu cu 4-0 ! N'est pas ? Ba , c' est pas!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează