FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 0-4

Declarații incendiare ale lui Negoiță! Și-a făcut praf jucătorii și și-a anunțat plecarea: "Filip nu e fotbalist! E adevărat ce s-a întâmplat la Piatra Neamț: au făcut beție până dimineață"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 octombrie 2017 22:42

Contestat violent de suporterii dinamoviști la rușinea, 0-4, în fața Viitorului, Ionuț Negoiță a simțit nevoia să dea totul din casă după joc. Patronul dinamovist a confirmat în premieră episodul bahic de la Piatra Neamț, dezvăluit de presă. 

"Nu înțeleg reacția suporterilor. Ce vor de la mine? Eu am fost și sunt o persoană bine intenționată. Eu am făcut o greșeală că am intrat în această poveste, nu eram personajul potrivit. Am fost avertizat că voi fi înjurat pe banii mei. N-am vrut să ascult, m-am ambiționat. Îi înțeleg pe suporteri că sunt dezamăgiți de jocul echipei. Eu am obosit, sper să vină cineva mai bun ca mine. Dinamo e un club interesant și nu cred că se pune problema să nu se găsească un cumpărător. 

Anul acesta avem cel mai mare buget pe care l-am avut vreodată de când sunt eu la Dinamo și cred că jocul ar fi trebuit să fie pe măsură. Am fost prea băiat bun. Pentru mine salariile au fost mereu pe primul loc. Au mașini noi nouțe, au apartamente toți jucătorii, au salariile la zi. Unii dintre ei nu au bun simț și nu sunt profesioniști", a declarat Negoiță la TV Digi Sport.

...despre beția jucătorilor dinamoviști dinaintea meciului cu Aerostar Bacău: "Tot așteptăm după Filip pe care toți îl vedem fotbaliști. Nu are nicio treabă! Eu am încercat să fiu rezonabil, am zis că lumea mai greșește, dar ce s-a spus despre el în acea noapte la Piatra Neamț e foarte adevărat. Au făcut beție până spre dimineață. După aia ne mirăm de ce pică din picioare, de ce au entorse, de ce au rupturi.

Uitați-vă, jucătorii de la Viitorul îl învârt ca pe un titirez. N-au fost chiar 6 jucători care au petrecut (n.r. Filip, Hanca, Nedelcearu, Muțiu, Costache, Dudea), eu am nominalizat doar marii fotbaliști. Toți cei care au fost acolo au penalizați cu 3.000 de euro și poate de mâine vor rămâne și fără mașini. Le-am mărit salariile degeaba. Și Hanca a fost în noaptea aceea! I-am dat apartament cu 3 camere, că avea cu două camere. În schimb, fotbal nu mai joacă băieții ăștia. Se cred foarte importanți!".

VIDEO cu golurile

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
laluly_florin
laluly_florin  •  31 Octombrie 2017, 17:02

bă dinamoviști de conjunctură... toți sunteți cocoși pe aici și poate ca mulți aveți dreptate in anume aspecte ,dar uitați un lucu EXTREM DE IMPORTANT : dacă nu era Negoiță acum vă certați prin tribune in liga 4 omul are vină că tratează fotbalul ca pe afacerile lui ... singurii vinovați sunt "jucătorii" (ințelegeți voi de ce folosesc ghilimelele) uitați-vă la ce face filip in momentul golului 4, pe când nedelcearu s-a aruncat la sacrificiu totuși... afară cu filip, nascimento,romera, bokila... ăștia sunt fotbaliști când m-oi face eu astronaut...

pedro0
pedro0  •  31 Octombrie 2017, 16:16

Dinamovistii au mai baut,si la echipa nat națională de tineret:nedelcearu,dudea,patrick petre asa ca la dinamo este sport național

mosvasile
mosvasile  •  31 Octombrie 2017, 14:54

Nuuu domnu Negoita ! Ca sa faci o echipa buna de fotbal, iti trebuie in primul rand,un antrenor bun ! Ia uitati-va la Gheorghe Hagi ? Nici el nu se compara la cheltuieli, cu Becali,dar uitati-va ce fler are ! Cum tot "inventeaza" el jucatori -l-a recuperat de la "fier vechi" pe Tzucudean si mai ales, ce fotbal frumos joaca Viitorul ! Si inca ceva,domnule Negoita ! De ce l-ai respins pe tanarul Tzucudean-pe Cutzudean al nostru? Ai vazut ce fotbalit- determinant-este ? Pai el a castigat singur meciul de aseara ! Stiu ca nu vei citi acest comentariu-ocupat cu hotelul ,dar repet,adu un antrenor bun la Dinamo!Cosmin Contra era sa castige campionatul-practic cu aceiasi jucatori-pentru ca jucase in Spania si facuse scoala de antrenori la Atletico Madrid si pentru ca jucatorii il simteau ca fiind unul de al lor,asa cum a fost si cu Sumudica la Astra!

Vezi toate comentariile (68)
Comentează