FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Declarații tari înainte de Botoșani - Dinamo: "Cel mai important meci din istoria recentă" » Oficialul se teme de arbitraj: "Să nu fie nervi"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 11:56

FC Botoșani și Dinamo se vor duela azi, de la ora 20:45, în ultimul meci din etapa a 15-a din Liga 1. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Cele două echipe se află în luptă directă pentru un loc de play-off, Botoșani fiind clasată pe 5, cu 24 de puncte, în timp de Dinamo este pe 7, cu 20 de puncte. Valeriu Iftime, președintele celor de la FC Botoșani, a vorbit despre duelul cu echipa alb-roșie și a spus că este un meci extrem de important pentru echipa sa.

"Poate este cel mai important meci din istoria noastră recentă. Ne batem pentru o poziție de play-off și dacă învingem, consolidăm poziția, mai ales că Dinamo e un adversar direct. O victorie ne aproprie de play-off și înseamnă mult pentru imagine și pentru rețeta financiară

Dacă vom câștiga, i-am ține pe dinamoviști la distanță. Este importantă victoria, mai ales că ne va da o senzația că putem învinge orice echipă, dacă e nevoie.
Noi, pe teren propriu, știm să ne concentrăm, sper să nu facem gafe. Vreau să avem un arbitraj care să nu aducă nervi. Sigur va fi un spectacol. ", a spsu Iftime la TV Digi Sport.

Citește și: Surpriză la Dinamo: Miriuță îl copiază pe Mircea Rednic! Decizia luată pentru confruntarea de azi cu Botoșani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
100002473541087
Danut Ognean  •  23 Octombrie 2017, 20:28

da botosaniul numai cu fcsb-ul se da deoparte si joaca antifotbal! rusineee botosani

king.baldwin
king.baldwin  •  23 Octombrie 2017, 19:48

FC5B

king.baldwin
king.baldwin  •  23 Octombrie 2017, 19:47

fcsb RUȘINEA ROMANIEI!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează