FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Declarațiile lui Becali l-au deranjat pe Alibec » Când ar putea reveni atacantul pe teren

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 14:27

Florin Lovin, impresarul lui Denis Alibec, susține că atacantul a fost deranjat de declarațiile făcute de Gigi Becali după meciul cu Voluntari, care i-a adus fotbalistului excluderea din lot.

Mai mult decât atât, Lovin susține că a vorbit cu Alibec și că jucătorul a înțeles că trebuie să-și schimbe viața pentru a obține un transfer în străinătate. Atacantul de 26 de ani ar putea reveni pe teren la meciul de duminică împotriva celor de la CS U Craiova. 

"Nu am cum să-i iau apărarea lui Denis pentru ce a făcut la Voluntari. Cred că poate fi considerat un moment zero pentru cariera lui. Din ultimele discuţii pe care le-am avut cu el, a înţeles că trebuie să-şi schimbe viaţa. Nu poţi avea asemenea ieşiri în străinătate. Sper să-l vedem pe teren cu Craiova.

La Astra aveam tot felul de discuţii cu el. Îi explicam tot felul de chestii şi în minutul 5 o lua de la capăt. L-am sfătuit să apeleze la mental coaching, am vorbit atât cu el, cât şi cu mama lui. Sper să înceapă cât mai repede. Dică mi-a spus că încearcă să-l ajute. El a încercat să-l schimbe total, însă Alibec nu a vrut.

Trebuie să se întâlnească undeva la mijloc. Denis a fost puţin deranjat de reacţia patronului, care a anunţat la TV că-l va ţine în tribună şi că nu va mai juca. I-am spus că trebuie să fie mai cumpătat, aşa este Gigi Becali. Când joci bine te ridică în slăvi, când joci prost te întreabă ce cauţi la FCSB", a spus Lovin la TV Telekom Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gametable08
gametable08  •  27 Octombrie 2017, 18:31
Postat de Gabi Simon pe 27 Octombrie 2017, 17:08

De ce lumea nu intelege ca la Steaua majorotatea jucattorilor se pierd ca valoare,asa se va intimpla si cu Alibec ,daca nu va pleca la alta ecchipa nu isi va mai reveni si asta din cauza lui Mafalda Becali

DA din cauza lui Becali are aceste reactii? Dica l a bagat de fiecare data titular desi nu merita cate goluri a dat Gnohere IN CATE minute si cate a dat Alibec? in cate minute jucate hai sa fim seriosi si cu toate astea Becali nu a zis sa nu l mai bage pe teren pe Alibec ,a jucat titular meci de meci si nimic notabil.si dupa ce ca a jucat prost meci de meci ,culmea tot el rupe usa ca e schimbat.dar cine e Alibec ,nu face asa Messi si face Alibec.care majoritatea? majoritatea au plecat in afara pt ca au jucat bine si au prins contracte mai bune decat la FCSB.

915130541905898
Gabi Simon  •  27 Octombrie 2017, 17:08

De ce lumea nu intelege ca la Steaua majorotatea jucattorilor se pierd ca valoare,asa se va intimpla si cu Alibec ,daca nu va pleca la alta ecchipa nu isi va mai reveni si asta din cauza lui Mafalda Becali

Vezi toate comentariile (2)
Comentează