FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Deian Sorescu e cu gândul la Dinamo: „Sper să se salveze direct!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 21:29 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 08:41

Deian Sorescu (24 de ani), fostul căpitan al lui Dinamo, a părăsit gruparea din șoseaua Ștefan cel Mare în urmă cu două luni și s-a transferat în Polonia, la Rakow. 

Chiar și așa, cel care a purtat banderola „câinilor” nu poate uita fosta sa echipă și speră ca Dinamo să se salveze direct la finalul acestui sezon complicat.

Ce au făcut stranierii » Deian Sorescu a marcat primul gol la Rakow
LIVEBLOG
Ce au făcut stranierii » Deian Sorescu a marcat primul gol la Rakow

Deian Sorescu a găsit liniștea în Polonia

După ce a marcat primul gol în tricoul polonezilor, contra celor de la Stal Mielec, în etapa #25 din Ekstraklasa, Deian Sorescu a oferit un interviu celor de la Fanatik în care a vorbit despre perioada de acomodare din Polonia, dar și despre echipa de la care s-a transferat în această iarnă în schimbul a 800.000 de euro.

„A fost o perioadă diferită pentru că am făcut schimbarea asta de la Dinamo în Polonia. A fost totul nou pentru mine, inclusiv viața de zi cu zi, nu doar cea din echipă. Încet-încet am reușit să mă organizez și să mă pun pe picioare”, a declarat Sorescu pentru sursa citată.

După ce a plecat de la Dinamo într-o perioadă în care la club era furtună, Deian Sorescu spune că a găsit în Polonia liniștea de care avea nevoie: „La echipă este total diferit. La Dinamo stăteam cu stres și… cu alte probleme. De pe o zi pe alta se întâmpla ceva. Aici este complet diferit. Este liniște și sunt liniștit”.

Deian Sorescu nu a uitat de unde a plecat: „Dinamo a meritat să ia banii aceia pe mine”

După patru ani în care a îmbrăcat tricoul lui Dinamo, transferul său în Polonia a fost benefic și pentru echipă, deoarece prin intermediul mutării a fost adus un plus financiar clubului.

„Îmi doream mai mult să fac performanţă cu Dinamo, dar am prins o perioadă nu chiar foarte bună. Sunt împăcat pentru că la fiecare meci am dat totul, chiar dacă uneori nu am fost decisiv pentru echipă. La final, când am plecat, am fost împăcat pentru că Dinamo a meritat să ia banii aceia pe mine, deoarece mi-a oferit şansa să reprezint tricoul echipei. M-a bucurat şi ştiam ce nevoie are Dinamo de bani, pentru că acest venit le mai dă o şansă pe viitor”.

Speră în salvarea directă a lui Dinamo

Dinamo se află momentan pe locul 14 în Liga 1, poziție ce duce la baraj, dar și așa fostul căpitan al „câinilor” speră ca fost sa echipă să se salveze direct la finalul acestui sezon.

„Aş prefera salvarea directă. Am mai trecut prin situații de genul acesta şi este ruşinos ca Dinamo să joace baraj. Dar dacă aceea va fi singura soluţie de a te salva, va fi foarte greu. Se poate întâmpla orice. Eu îmi doresc să se salveze direct, iar dacă nu, aş vrea ca la baraj să facă cele două meciuri perfecte”, a adăugat Sorescu.

1,9 milioane de euroeste cota de piață a lui Sorescu, potrivit Transfermarkt

Citește alte știri

Salvarea vine de la DDB! Peste 400.000 de euro au ajuns în conturile lui Dinamo în ultimele șase luni
DINAMO
Salvarea vine de la DDB! Peste 400.000 de euro au ajuns în conturile lui Dinamo în ultimele șase luni
Jucătorii lui Dinamo, bulversați de deciziile conducerii: „Ne e foarte greu. Nici nu știu cum îi cheamă pe toți care au trecut pe aici”
DINAMO
Jucătorii lui Dinamo, bulversați de deciziile conducerii: „Ne e foarte greu. Nici nu știu cum îi cheamă pe toți care au trecut pe aici”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  20 Martie 2022, 04:15

Stai linistit,comisiile au grija si anul asta de Dinamo.La baraj se duce cine trebuie,in nici un caz Dinamo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează