FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Salvarea vine de la DDB! Peste 400.000 de euro au ajuns în conturile lui Dinamo în ultimele șase luni

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 20:20 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 21:00

DDB, entitatea care deține peste 20% din acțiunile clubului din Ștefan cel Mare, a emis un raport din care reiese sprijinul uriaș față de echipa dinamovistă.

Programul DDB rămâne fără îndoială una dintre principalele surse de susținere ale lui Dinamo, iar cifrele transmise întăresc convingerea că sumele virate în contul echipei bucureștene sunt printre cele care țin formația în viață.

Jucătorii lui Dinamo, bulversați de deciziile conducerii: „Ne e foarte greu. Nici nu știu cum îi cheamă pe toți care au trecut pe aici”
DINAMO
Jucătorii lui Dinamo, bulversați de deciziile conducerii: „Ne e foarte greu. Nici nu știu cum îi cheamă pe toți care au trecut pe aici”

Speranța lui Dinamo vine de la DDB

Conform ultimei postări a celor de la DDB, în ultima jumătate de an au fost virați în contul clubului peste 400.000 de euro.

În ciuda perioadei pe care o traversează clubul, fanii din DDB sunt siguri că echipa se va salva, iar ei garantează că o vor susține până la capăt, indiferent de greutăți, transmițând un mesaj clar tuturor suporterilor.

„11.000 € plus încă 9.000 în curând. 5000 € din bilete la meciul trecut. PENTRU CĀ FĀRĀ DINAMO SUNTEM NIMIC. Jocul suferă, entuziasmul a scăzut, «pare că suntem mai aproape de desființare decât de salvare», cum spunea unul dintre noi într-un comentariu, însă nu ne oprim. Trebuie și ne vom salva încă o dată! Mergem împreuna până la capăt, fie ce-o fi!”, este mesajul transmis de DDB.

11.000 de euroau venit în conturile lui Dinamo din parte celor de la DDB World

11.000 € plus încă 9.000 în curând 5000 € din bilete la meciul trecut PENTRU CĀ FĀRĀ DINAMO SUNTEM NIMIC Jocul...

Publicată de Program Doar Dinamo București pe Sâmbătă, 19 martie 2022

DDB sună adunarea înainte de meci

Dinamo va evolua pe teren propriu în a doua etapă a play-out-ului în fața celor de la Sepsi. Partida din Ștefan cel Mare este programată duminică, de la ora 16:00, iar fanii din DDB au făcut un anunț prin care îndeamnă toți suporterii să se alăture pe stadion pentru a-și încuraja favoriții. 

„NE VEDEM MÂINE PE STADION. Casele de bilete din Ștefan cel Mare vor fi deschise sâmbătă și duminică, între orele 12:00 – 17:00. Nea Romică este acolo și vă așteaptă! Aici sunt biletele virtuale: bilete.ro/sustine-programul-ddb”.

Comunicatul integral al celor de la DDB

11.000 € plus încă 9.000 în curând
5000 € din bilete la meciul trecut 
PENTRU CĀ FĀRĀ DINAMO SUNTEM NIMIC 

Jocul suferă, entuziasmul a scăzut, „pare că suntem mai aproape de desființare decât de salvare”, cum spunea unul dintre noi într-un comentariu, însă nu ne oprim. Trebuie și ne vom salva încă o dată! 
Mergem împreuna până la capăt, fie ce-o fi! 

CÂINII DIN DDB WORLD AU TRIMIS ÎN CONT 11.000 € 
Asta pentru că trebuie să reînnoiască, în curând, cardul ELITE PREMIUM, făcut anul trecut. Restul de 9000 € acum îi strâng. Vorbim despre dinamoviști care trăiesc în diaspora și pentru Dinamo, în același timp. 

AVEȚI RESPECTUL NOSTRU, AL TUTUROR 
Tot împreună am făcut să “dispară” aproape 5000 de bilete virtuale la meciul cu Rapid. Asta înseamnă alți 5000 € intrați în contul DDB, săptămâna trecută. 

ĀSTIA SUNTEM 
Cu asemenea suporteri, Dinamo nu va muri niciodată! 400.000 € am băgat în club, în ultimele 6 luni, asa cā Dinamo va lua licența fără probleme. 

NE VEDEM MÂINE PE STADION 
Casele de bilete din Ștefan cel Mare vor fi deschise sâmbătă și duminică, între orele 12:00 - 17:00. Nea Romică este acolo și vă așteaptă! Aici sunt biletele virtuale bilete.ro/sustine-programul-ddb

REZISTĂM, DACĂ VREM SĂ EXISTĂM MULȚUMIM TUTUROR 

- Comunicat DDB

VIDEO Play-out, etapa 2 // Match Preview Dinamo - Sepsi OSK

Citește mai multe știri despre Dinamo

Dușan Uhrin, cu gândul la meciul de baraj: „Am văzut câteva meciuri din Liga 2, trebuie să fim favoriți” » Ce spune despre Dinamo - Sepsi
DINAMO - SEPSI
Dușan Uhrin, cu gândul la meciul de baraj: „Am văzut câteva meciuri din Liga 2, trebuie să fim favoriți” » Ce spune despre Dinamo - Sepsi
Ionuț Negoiță, mesaj ironic: „Mbappe va rămâne liber de contract. Mă gândesc că ar fi soluție” » Cum vede ce se întâmplă la Dinamo
DINAMO
Ionuț Negoiță, mesaj ironic: „Mbappe va rămâne liber de contract. Mă gândesc că ar fi soluție” » Cum vede ce se întâmplă la Dinamo

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
514091889218839
Mihai Buzea  •  20 Martie 2022, 12:53

Total gresit. Salvarea a VENIT de la BURLEANU!!

therealreddog33
therealreddog33  •  20 Martie 2022, 11:17

Fapte nu comunicate.. Chiar dacă ma bucura salvarea clubului, as vrea mult sa ii investigheze cineva pe trepădușii ăștia. Dar nu o sa o facă, au conexiunile lor politice. Cine știe câte vile și-or fi tras Elias și Tararache între timp, cu banii suporterilor...

flick2020
flick2020  •  20 Martie 2022, 08:39
Postat de caminero pe 19 Martie 2022, 22:21

Ma intreb daca suporterii de la Academica Clinceni si Gaz Metan Medias n-are putea sau n-ar fi putut sa faca si ei la fel?!? cu siguranta play-outul ar fi mai disputat. Hai, ca nu e greu! ... De fapt, stai, ca e greu al dracului! E-te de-aia A.C. si G.M.M. se duc la vale iar Dinamo mai are sanse de supravietuire.

Pai e o diferenta...aia au si viata sociala, voi in afara de ddb nu aveti nimic. O spune ddb...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează