FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

EXCLUSIV Delegare halucinantă permisă de Kyros Vassaras » Istvan Kovacs și Andrei Chivulete erau în Kuweit când Horațiu Feșnic distrugea Rapid - FCSB!

Articol de , - Publicat luni, 24 aprilie 2023 14:49 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 15:08

E din nou scandal cât casa în Liga 1! Asta după ce clujeanul Horațiu Feșnic (33 de ani) a distrus meciul din Giulești, dintre Rapid și FCSB.

„Centralul” n-a dat două cartonașe roșii: pentru gazde, unul lui Onea (3) și cel de-al doilea lui Dr. Grigore (29), iar video-arbitrajul nu a intervenit pentru a corecta greșelile, În camera VAR s-a aflat sătmăreanul, Rareș Vidican.

Delegarea lui Feșnic a fost contestată de toată lumea, după ce-a făcut praf derby-ul din Giulești, iar Gigi Becali nu l-a menajat pe „central”.

Am terminat. Ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Am 65 de ani... Nu mai pot. Ce a făcut Feșnic a pus capac. Ar trebui să fie numit «Întuneric». Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate! Eu mă retrag. Îmi văd de viața mea. E inadmisibil ce a făcut Feșnic! Cum să mai joci fotbal?

Gigi Becali, patron FCSB

Radu Petrescu și Ovidiu Hațegan sunt în Arabia Saudită!

Nemulțumirea celor de la FCSB a fost accentuată și de Mihai Stoica: „Înțeleg că cel mai influent și valoros arbitru VAR român, Hațegan, a fost trimis să oficieze un meci foarte important pentru fotbalul românesc, Al Nassr - Al Wehda. Dacă nu e adevărat, am fost dezinformat și îmi prezint scuze”.

Informația este adevărată! CCA nu s-a putut baza pe Hațegan pentru că acesta face parte din echipa lui Radu Petrescu. La ora meciului din Giulești, aceștia se aflau în Arabia Saudită. 

Cei doi au fost delegați la meciul lui Ronaldo din Cupa Regelui. Confruntarea dintre Al Nassr Riyadh și Al Wehda, meci din semifinalele Cupei Regelui din Arabia Saudită, are loc în această seară.

Istvan Kovacs era în Kuweit cu Andrei Chivulete!

Becali a mai spus în conferința de astăzi și că „Burleanu îl duce pe Kovacs la arabi. Și la VAR aduce copii”. 

Kovacs a fost indisponibil pentru delegări interne fiindcă era în Kuweit!

O delegare absolut halucinantă permisă de Comisia Centrală a Arbitrilor și a președintelui ei, Kyros Vassaras. 

Duminică seară, de la ora 20:00, Kovacs era la centru la derby-ul Kuweitului dintre Kazma și Al Kuwait. Mai mult, în camera VAR a meciului din Kuweit s-a aflat un alt român! Andrei Chivulete, un protejat al lui Vassaras.

Delegarea celor doi nu apare pe niciun site, nici măcar pe cele ale cluburilor sau al celor două federații. Mai mult, inclusiv o parte din membrii Comisiei și dintre arbitri nu știau că Istvan Kovacs și Andrei Chivulete sunt plecați din România! În Kuweit l-au arbitrat pe Ilie Stan, „principal” la Kazma, în înfrângerea 1-4 cu Al Kuwait.

Ce n-am înțeles eu este ce a căutat Vidican în camera VAR. Copilul s-a pierdut complet, când a văzut ce atmosferă era. Un arbitru tânăr, n-are nici 10 meciuri în prima ligă, nu am auzit de el, auzisem de numele ăsta pentru că era a nu știu câta nevastă a lui Borcea... Sunt stupefiat de delegarea lui Vidican!

- Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional

Gigi Becali, atac fără menajamente la Burleanu și Vassaras: „Vine Vassaras și stă prin Grecia și ia banii la mișto că suntem noi proști”

Citește și:

Avem nevoie de un Corrado Cattani în fotbalul și arbitrajul românesc
editorial
Avem nevoie de un Corrado Cattani în fotbalul și arbitrajul românesc
„«Roșu» la ambele faze!” » Adrian Porumboiu, despre scandalul de arbitraj de la Rapid - FCSB: „N-are nicio scuză!” + Ce spune Ion Crăciunescu
Rapid - FCSB 1-0
„«Roșu» la ambele faze!” » Adrian Porumboiu, despre scandalul de arbitraj de la Rapid - FCSB: „N-are nicio scuză!” + Ce spune Ion Crăciunescu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (54)
fcsb_clar_e_steaua
fcsb_clar_e_steaua  •  25 Aprilie 2023, 01:56

Burleanu, lasa-ne! Rusine FRF!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  24 Aprilie 2023, 23:19
Postat de cirus11 pe 24 Aprilie 2023, 17:12

Diferenta este ca nu au fost doar asa niste greseli, niste penaltyuri date/nedate... e vorba de actiuni premeditate de lovit sau accidentat jucatori. De-asta e lumea mai nervoasa decat de obicei.

Penalty-urile date/nedate, la fel ca si cartonasele rosii sunt decizii care influenteaza aproape 100% rezulatul unui meci in mamaliga noastra. Ramane de discutat despre integritatea si sanatatea fotbalistilor, care in unele cazuri sunt puse in pericol cu urmari grave. Din cate stiu, la meciul de duminica, nici un jucator nu a avut de suferit in mod evident in urma acelor fauturi, evident dure, nimic de comentat. Deranjant este insa modul in care se reactioneaza prin presa, la acelasi tip de faze, care sunt judecate dupa bunul plac al celui care scrie - si sa fim cinstiti, se vede de la o posta, afinitatea pentru clubul ciobanului. De exemplu: faultul de rosu al lui Edjuma asupra lui Armas sanctionat doar cu galben, a fost putin dezbatut, spre deloc, chiar bagatelizat. Acum, vorbim de retrageri, de drept la replica, de chestii foarte serioase si nu cred ca e cazul….

iuliusmv
iuliusmv  •  24 Aprilie 2023, 21:56

Rușine, rușine, rușine,o mizerie de arbitraj!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează