FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FARUL 1-1

Denis Alibec a primit amenințări după ce a fost eliminat la Craiova: „Nu se iartă pentru ce a făcut! Au fost «n» mesaje că ar fi dat meciul pentru FCSB”

Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec (32 de ani), atacantul Farului Constanța, a dezvăluit că fiul ei a primit amenințări, după gestul făcut în meciul cu CSU Craiova, în urma căruia a fost eliminat. +30   FOTO
Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec (32 de ani), atacantul Farului Constanța, a dezvăluit că fiul ei a primit amenințări, după gestul făcut în meciul cu CSU Craiova, în urma căruia a fost eliminat.

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 12:14 / Actualizat luni, 15 mai 2023 14:44

Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec (32 de ani), atacantul Farului Constanța, a dezvăluit că fiul ei a primit amenințări, după gestul făcut în meciul cu CSU Craiova, în urma căruia a fost eliminat. 

Mama vârfului „marinarilor” a spus că Denis Alibec a fost acuzat de fani de faptul că ar fi luat cartonaș roșu pentru a nu juca în meciul decisiv în lupta la titlu cu FCSB de duminică, 21 mai. Emilia Stroe susține că Alibec i-a zis că nu a vrut în nicio secundă să-l lovească cu cotul în cap pe Ștefan Vlădoiu, fundașul dreapta al craiovenilor. 

Mihai Stoica, primul mesaj după victoria cu CFR Cluj: „This is Steaua” » Ce spune despre partida cu Farul
FCSB - CFR CLUJ 1-0
Mihai Stoica, primul mesaj după victoria cu CFR Cluj: „This is Steaua” » Ce spune despre partida cu Farul

Mama lui Denis Alibec susține că atacantul Farului a primit amenințări după eliminarea primită în meciul cu CSU Craiova: „I-au trimis mesaje suporterii”

„Au fost foarte grele ultimele 24 de ore, Denis suferă mult. Nu se iartă pentru ceea ce a făcut, cu toate că el a stat, a analizat faza şi s-a uitat ore întregi. 

Nu îşi explică. Îmi spunea: «Nu am vrut să îl lovesc sub nicio formă, doar să-l împing». Nu îşi explică cum s-a întâmplat. Suntem afectaţi pentru că s-a şi vorbit mult. 

Am citit «n» mesaje că ar fi dat meciul pentru FCSB. De aia a luat roşu, pentru că a luat bani de la Gigi Becali. I-au trimis mesaje suporterii. Sunt şi online pe postările diverselor site-uri. 

S-a uitat de 100 de ori la fază, dar a spus că nu a vrut nicio secundă să îl lovească. El crede că ar fi fost doar de cartonaş galben. Au fost intrări mai puternice de cartonaş roşu. 

Când am văzut, simţeam că îmi stă inima. Nu puteam să cred. Două-trei ore nu mi-a venit să cred. După un sfert de oră, 20 de minute după meci m-a sunat şi era foarte supărat”, a declarat Emilia Stroe, potrivit Fanatik. 

Emilia Stroe: „Denis Alibec suferă că nu va fi alături de echipă”

„Nu ştiu dacă este ghinionist, nu ştiu de ce s-a întâmplat aşa ceva, tocmai în acest moment, când mai sunt două meciuri. Suferă că nu va fi alături de echipă. Se învinovăţeşte şi spune că el va fi de vină dacă se întâmplă ceva. 

Îl macină rău vina că s-a întâmplat, că a lăsat echipa. Şi-a dorit foarte mult. De când a venit la Farul visa să devină campion. Vă daţi seama că nu îi cad bine toate comentariile. A fost încurajat de toată lumea, inclusiv de domnul Hagi. Dar el se simte vinovat. Nimic n-o să-l aline.

Îi era frică să nu se piardă meciul. Domnul Hagi a fost mereu alături de el când a fost căzut”, a mai punctat mama lui Denis Alibec, potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO. Sezonul lui Denis Alibec se încheie aici! Gestul inconștient al atacantului Farului, care este forțată să evolueze în zece oameni în repriza secundă

Citește și: 

Gigi Becali, reacție nervoasă după ce a fost reclamat la Comisia de Disciplină: „Mă duci tu pe mine la comisii? Cine ești tu, mă? Nu am jignit-o pe fata aia”

Un fost campion cu FCSB și CFR Cluj analizează lupta la titlu: „Pe Farul e presiune mai mare. FCSB vine în forță”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  17 Mai 2023, 12:34
Postat de istet10 pe 15 Mai 2023, 19:15

Daca-i nunta de dinamovistii, cum sa mearga?

Tare prost esti ... auzi nunta de dinamovisti ...***i vazut nunti de echipe de fotbal ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  15 Mai 2023, 19:15
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 15 Mai 2023, 12:59

Ce sa-i ceri unuia ca Alibec , care se duce la nunta in trening !!

Daca-i nunta de dinamovistii, cum sa mearga?

danglumetu
danglumetu  •  15 Mai 2023, 19:15

omul sufera de un soi de infantilism(nu uitati ca si-a luat mc laren!), se vede si in greutatea cu care vorbeste, plus ''gogoasa'' cu mina care i-a alunecat, plus ''gogosiile'' astea aruncate de ma-sa au rol doar de al victimiza prin cocolosire, abatind atentia de la gestul in sine!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează