FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ 0-3

Alibec, despre umilința cu CFR: „Au făcut două faze frumoase și au înscris. În rest, nu ne-au pus probleme”

Denis Alibec, atacantul Farului, a vorbit despre înfrângere cu CFR Cluj, scor 0-3./ foto: Raed Krishan (GSP) +35   FOTO
Denis Alibec, atacantul Farului, a vorbit despre înfrângere cu CFR Cluj, scor 0-3./ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 22:43 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 22:43

Denis Alibec, atacantul Farului, a vorbit despre înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-3.

Internaționalul român consideră că CFR „nu a pus” probleme, cu excepția golurilor 1 și 3, marcate din acțiune de Krasniqi și Petrila. Golul al doilea, înscris de Manea, a fost din penalty.

Ermal Krasniqi, pariul lui Petrescu, gol la debutul pentru CFR Cluj » Combinație superbă cu Yeboah și finalizare cu „sânge rece”
Farul - CFR Cluj
Ermal Krasniqi, pariul lui Petrescu, gol la debutul pentru CFR Cluj » Combinație superbă cu Yeboah și finalizare cu „sânge rece”

Denis Alibec: „Au făcut două faze frumoase și au înscris. În rest, nu ne-au pus probleme”

„Nu avem altă soluție decât să încercăm să fim împreună, să uităm acest meci și să îl câștigăm pe următorul. Au făcut două faze frumoase și au înscris. În rest, nu ne-au pus probleme. Nici noi nu am pus probleme în atac, nu ne-a ieșit jocul. 

Felicitări CFR, au jucat foarte bine, merită victoria și primul loc. Eram pregătiți de acest meci, știam ce trebuie să facem, dar nu am reușit. Vine play-off-ul și acolo se va decide totul. Am pierdut, mai sunt două meciuri cu ei și le putem câștiga”, a declarat Denis Alibec după meci, la Orange Sport.

+31 FOTO

Din păcate, nu am reușit să ne ridicăm la standardele CFR-ului. Am avut doar o ocazie, prea puțin. Prima repriză a fost echilibrată, în a doua au marcat de 3 ori, apoi au fost pragmatici. Știam ce joacă. Puteam să egalăm în ultima jumătate de oră dacă ne făceam jocul nostru obișnuit. Noi muncim în fiecare zi, trebuie să intrăm în play-off. Acolo, orice echipă poate spera la primul loc. Noi sperăm să terminăm cât mai sus. Mai avem 8 meciuri grele, avem cu FCSB, cu Craiova, cu Argeș, toate sunt grele.

- Ionuț Larie, căpitan Farul

VIDEO. Superliga, Farul - CFR Cluj. Krasniqi, pariul lui Petrescu, gol la debut » Combinație superbă cu Yeboah și finalizare cu „sânge rece”

Citește și:  

Farul - CFR Cluj 0-3, comentat de Ovidiu Ioanițoaia, Remus Răureanu și Marius Mărgărit
Farul - CFR
Farul - CFR Cluj 0-3, comentat de Ovidiu Ioanițoaia, Remus Răureanu și Marius Mărgărit
Istvan Kovacs a avut nevoie de VAR pentru un penalty cât casa în Farul - CFR Cluj
Farul - CFR Cluj
Istvan Kovacs a avut nevoie de VAR pentru un penalty cât casa în Farul - CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
muzica
muzica  •  26 Ianuarie 2023, 01:46

...hai ca ma apuca rasul !Eu sunt artist liric,care a cantat pe scenele de opera importante din 3 continente!Habar n-am ce inseamna manelele !Dar hai,sa-ti dau raspunsul:clona sunteti voi,care reinfintata de cativa ani de zile,va bateti prin ligile satesi,iar de abia ajunsi in liga a 2-a,jucati degeaba,neavand voie,ca echipa MAN,sa promovati !Noi,n-am retrogradat niciodata,am preluat Steaua de a Paunescu cu acordul generalilor(altfel dadeati faliment ,sarmanilor),iar UEFA recunoaste FCSB,ca si continuatoarea "Stelei lui Jenei !Ne recunoaste deci,castigatoare a CCE din 86,si a Supercupei Europei,primind anul acesta 1 Milion de euro drept bonus pt aceste performante !Voi nu sunteti ,ca suporteri ,nici 5% din numarul suporterilor nostri !(milioane din tara si diaspora!).TO REMEMBER !!!

muzica
muzica  •  25 Ianuarie 2023, 13:09
Postat de mafa pe 24 Ianuarie 2023, 11:36

Bai ametitule, cred ca-i dormit in canepa !!!...0-3 !!!...nu v-au pus probleme dar v-au rupt pe genunchi fara probleme.

Bai clujeanule,pai nu intalegi limba romana !Eu ce spun,ca voi sunteti laudati dupa o victorie impotriva unei echipe (dupa nivelul jocului prestat),de liga a 3-a!Sa va vad la Cluj,cu adevarata Steaua!?La ultimul meci, v-am batut NUMAI CU 1-o,dar cu 11-1 suturi pe poarta si 9-1 ocazii de gol PTR. STEAUA !TO REMEMBER !PLANGARETILOR !!!

mafa
mafa  •  24 Ianuarie 2023, 11:36

Bai ametitule, cred ca-i dormit in canepa !!!...0-3 !!!...nu v-au pus probleme dar v-au rupt pe genunchi fara probleme.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează