FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Denis Alibec nu uită și nu iartă prin ce a trecut la FCSB: "Reghe e antrenor, Dică nu!"

Denis Alibec a pornit bine la FCSB, 8 goluri în 14 meciuri cu Reghe antrenor, apoi forma lui s-a stins după ce a plecat Laur FOTO sportpictures.eu
Denis Alibec a pornit bine la FCSB, 8 goluri în 14 meciuri cu Reghe antrenor, apoi forma lui s-a stins după ce a plecat Laur FOTO sportpictures.eu

Articol de , - Publicat luni, 11 februarie 2019 10:16

Plecat de fix 200 de zile de la FCSB, Denis Alibec continuă să-l atace pe Nicolae Dică, cel care a făcut tot posibilul să scape de atacantul de 28 de ani.

Atacantul Astrei a reușit o "dublă" și o pasă de gol în meciul cu Viitorul, 3-0, iar la finalul partidei și-a amintit de experiența pe care a trăit-o sub comanda lui Nicolae Dică, dar și problemele pe care le-a avut cu Mihai Stoica la FCSB.

"Din primul moment MM nu m-a dorit acolo, dar după aceea n-a mai avut ce să facă. Mă susținea când eram în formă. După aia a încercat să scape de mine", a spus Alibec la Look. Întrebat "Care sunt diferențele între Reghecampf și Dică?", atacantul a răspuns fără ezitare, extrem de scurt: "Păi, Reghe era antrenor!". Atacantul a comentat și declarațiile patronului care a dezvăluit că MM Stoica îi spunea tot ce făcea atacantul în cantonament: "Păi, ce făceam? Că nu făceam nimic neobișnuit sau altceva decât făceau colegii mei! Dar probabil așa sunt obișnuiți cei de acolo, să spună chestii".

Chiar și Gheorghe Hagi a comentat acum câteva zile perioada lui Alibec la FCSB și l-a pus pe Dică într-o ipostază incomodă. "Ştie atâta fotbal şi e atât de bun fotbalist! Nu cred ca unui antrenor să nu îi placă de el. Nu ai cum! Dacă nu îţi place de el, înseamnă că nu ești antrenor! Ce vrei de la fotbal atunci? Doar bătaie sau luptă? Mai trebuie să ai şi creativitate. Voi credeţi că e uşor să lucrezi cu fotbaliştii mari? Duceţi-vă la cluburile alea mari şi întrebaţi! Cu toţi fotbaliştii mari e greu să lucrezi, trebuie să ştii cum să te porți cu ei", a comentat Hagi.

"Domnul Niculae a fost primul care m-a sunat când a văzut că am probleme la Steaua şi trebuie să demonstrez că nu s-a înşelat când a avut încredere în mine! Mă gândesc la echipa națională, o să fiu chemat dacă voi avea evoluții bune"
Denis Alibec, atacant Astra

"El e unul dintre jucătorii mari ai noştri. Are şi el vina lui, o parte mare din vină, că n-a ajuns mai sus. Depinde numai de Alibec, nu depinde de altcineva. Când va înţelege lucrul ăsta, eu cred că va fi pe drumul cel bun"
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

Alibec anunță startul HEGEMONIEI sale: „E doar începutul!” » Ce spune despre revenirea la echipa națională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
spinoza
spinoza  •  11 Februarie 2019, 15:55

Cam asa ceva!

adicn
adicn  •  11 Februarie 2019, 15:11

Nici Dică nu e ce ști ce antrenor, dar și tu mai ai de învățat până să înveți cum poți deveni fotbalist.

2211400119101856
Andreea Maciulie  •  11 Februarie 2019, 14:50

Amandoi au dreptate ! Si dica si alibleg ! Unul nu e antrenor, celalalt nu e fotbalist...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează