FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Deniz Giafer a fost pe teren în 0-6 cu FCSB și anunță: „Nu e vorba de răzbunare. Știm cine sunt, știm și cheia succesului”

Deniz Giafer e la al doilea meci împotriva celor de la FCSB
Deniz Giafer e la al doilea meci împotriva celor de la FCSB

Articol de , - Publicat vineri, 21 iulie 2023 14:06 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 14:21

Deniz Giafer, căpitan la Dinamo, e unul dintre jucătorii care au fost pe teren la meciul cu FCSB din urmă cu 2 ani, când „câinii” au cedat categoric pe Arena Națională, 0-6. Fundașul știe cum se pot revanșa el și colegii săi în fața suporterilor. 

„Știm cine sunt FCSB e o echipă valoroasă, are jucători foarte buni, se bate de ani buni la campionat. Cred că și noi avem jucători talentați, suntem o familie, avem șansele noastre. Nu ne sperie cineva, grupul lor e bun. Analizăm bine echipa, facem ce ne spune mister, cred că asta va fi cheia succesului. Știm asta”, a zis Deniz Giafer la conferința de presă. 

Marcel Ciolacu, discurs devastator la adresa lui Talpan: „Nu-i mai permit să strice lucruri doar din ambiții personale. Vă promit!”
FCSB
Marcel Ciolacu, discurs devastator la adresa lui Talpan: „Nu-i mai permit să strice lucruri doar din ambiții personale. Vă promit!”

Deniz Giafer ar fi vrut în Ghencea

Giafer abia așteaptă meciul cu FCSB, un duel pe care îl consideră adevăratul derby, deși anul trecut a fost pe teren și la meciul cu Steaua, în Liga a 2-a. 

„Vine marele derby! Atmosfera e bună, băieții sunt pregătiți, suntem încrezători că putem scoate un rezultat bun. Nu știu dacă e important că jucăm pe Arc, unde noi am mai jucat. Într-un astfel de meci toată lumea dă totul. Nu-s în măsură să zic care e marele derby. 

Pentru mine, personal, faptul că se joacă acest meci în Liga 1 și e mai mediatizat, cred că e un meci foarte important. Bineînțeles că ne-am fi dorit să se joace în Ghencea, să fie o atmosferă incendiară. Așa s-a decis, nu e nicio problemă”, a mai zis Giafer. 

Cred că ar trebui să ne uităm mai mult la echipa noastră, dacă noi facem lucrurile bine, scoatem un rezultat bun sigur. Nu se pune problema ca ei să odihnească pe cineva sau să joace altfel. E un derby
Deniz Giafer

Umilința din Ghencea, meciul preferat

Denis Giafer își aduce aminte cu bucurie de partida câștigată de Dinamo în Ghencea, cu FCSB, scor 4-2. Era copil, însă căpitanul lui Dinamo spune că acela e derby-ul cel mai drag pe care și-l aduce aminte:

„Am fost la multe derby-uri, ca spectator, ca și copil de mingi. Mereu mi-am dorit să fiu într-un astfel de meci. Și la copii se simțea rivalitatea în aceste meciuri. Primul meci cu ei l-am pierdut nefericit, nu e vorba de răzbunare.

O victorie ar însemna mult, dar cum la înfrângeri nu facem înmormântări, nici la victorii nu facem petreceri. Dacă e să-mi aduc aminte un meci, o să zic de cel câștigat în Ghencea, 4-2, cu golul lui Dănciulescu, de Paște”, a mai zis Giafer. 

Un astfel de meci se trăiește altfel. Nici nu știu dacă ar mai fi prea multe de spus. Încărcătura e mare, cred că un astfel de meci e în sine o supermotivație pentru orice jucător
Deniz Giafer

Citește mai multe știri despre FCSB - Dinamo:

„Déjà Vu” pentru Ovidiu Burcă: „Cumva, am pregătit acest derby și în Liga 2. Am înfruntat CSA, rudele FCSB-ului”
FCSB - DINAMO
„Déjà Vu” pentru Ovidiu Burcă: „Cumva, am pregătit acest derby și în Liga 2. Am înfruntat CSA, rudele FCSB-ului”
Ovidiu Burcă i-a dat replica lui Gigi Becali: „Doar îl cunoașteți...”
FCSB - DINAMO
Ovidiu Burcă i-a dat replica lui Gigi Becali: „Doar îl cunoașteți...”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
ArchBishop
ArchBishop  •  21 Iulie 2023, 15:39

Daca va bate iarasi Becali, ar trebui sa se lase Burca de antrenorat.

dodonpa
dodonpa  •  21 Iulie 2023, 15:38

razbunare? pai vitan barzesti este mai slaba decat ultima data cand au fost in liga 1. va dam acum poate un 9 sau 10-0

parpalache
parpalache  •  21 Iulie 2023, 15:05

Aoleo Giafere tata!Cu fundași ca d-alde tine și d-alde Patriche,tare mi-e ca se repeta scorul de tenis!Și fara ajutorul lui Iștvan care sa elimine din voi!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează