FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO. Dennis Man, taxat în direct: „Nu a atins mingea cu Irlanda de Nord, cum să aibă o zi bună cu Germania?!”

Dennis Man (galben), în Irlanda de Nord - România 1-1 // foto: Imago
Dennis Man (galben), în Irlanda de Nord - România 1-1 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2020 10:14 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 11:17

Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern de la Gazeta Sporturilor, a fost invitatul emisiunii GSP Live în această dimineață, iar în cadrul acesteia l-a criticat pe Dennis Man (22 de ani), golgeterul Ligii 1 și unul dintre cei mai valoroși jucători de la FCSB.

  • Adrian Florea este șeful departamentului Fotbal Intern de la Gazeta Sporturilor și are peste 20 de ani experiență în presa sportivă.

Pe fondul unei forme excelente arătate în campionat, Dennis Man a fost cerut cu insistență la echipa națională pentru meciurile acesteia din luna noiembrie. A fost convocat și a început ca titular cele două meciuri jucate, 5-3 cu Belarus și 1-1 cu Irlanda  de Nord, însă nu a impresionat.

Acest lucru a fost observat de jurnalistul Adrian Florea, când a fost chestionat despre noul val de la „națională” pe care am putea conta pentru o calificare la Mondial. Florea nu vede „aripa” de la FCSB făcând un meci mare cu Germania, una dintre echipele împotriva cărora vom juca în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022

VIDEO. Adrian Florea: „Man nu a atins mingea cu Irlanda de Nord”

„L-ai văzut pe Man în Irlanda de Nord? Nu a atins mingea, nu știa pe ce lume e. Cu Irlanda de Nord! În cea mai bună perioadă a lui l-am băgat cu Irlanda de Nord. Dacă n-ai zi bună cu ei, cum să ai cu Germania? Noi ne păcălim aici. Cu cine a fost «wonderkid» Man? Măcar cu CFR și Craiova? Mă, nu. A fost cu Hermannstadt”,  a declarat Adrian Florea.

Acesta a fost contrat de moderatorul emisiunii, Costin Ștucan, care a declarat că „Man va pleca la un club mediu din Europa și o să vezi că o să joace bine”. Replica lui Adrian Florea a fost concisă: „Nu cred”.

Care-s tinerii noștri în creștere? La 22 de ani ești dezvoltat suficient. Minunații jucători de la FCSB n-au câștigat nimic de 5 ani de zile.

Ianis Hagi a fost forțat prea mult și acum a clacat psihic. Toată tevatura asta că Ianis o să fie mai mare decât Gică... prin asta îl jignim pe Gică. Dacă ăsta este mai bun decât taică-su, înseamnă că nu a fost așa bun Gică 

- Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern al GSP

5este nota primită de Dennis Man în Gazeta Sporturilor pentru prestația din meciul cu Irlanda de Nord

Citește mai multe știri din Liga 1:

VAR-ul e încă departe de Liga 1, iar arbitrii își fac de cap » Soluția inedită propusă de LPF + Cum au evoluat greșelile împotriva echipelor

Edi Iordănescu, singurul antrenor din Liga 1 care nu se supune lui FCSB!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (40)
tatastrumf1
tatastrumf1  •  10 Decembrie 2020, 00:14
Postat de talpaiadului pe 08 Decembrie 2020, 20:19

Becali, cu toate defectele lui, a promovat la FCSB o gramada de jucatori romani, care, buni-rai, au jucat si joaca pentru nationala Romaniei. Idolii tai Paskany si Varga ce cu cine au ridicat nationala in afara de muratura de Deac si babaciunea de Camora?

Cu Man, Morutan, Olaru, Coman, Tanase a ajuns Nationala Mica in semifinalele Campionatului European anul trecut, dar ce se stie cap de pluta asta ?? :))))))))

2003996516325825
Johnny Melavo  •  09 Decembrie 2020, 16:07

Da. Mai bine joaca Romania cu jucatori de la Voluntari si Hermannstand impotriva Germaniei... Doamne...daca tontalau asta e 'sef de fotbal intern', cum sunt subordinati?

189254898748309
Claude SH  •  09 Decembrie 2020, 15:35

Nu știu cum își permite acest ziarist sa se ia de acest jucător de 15 milioane de euro. Cine e el sa ajungă la nasul acestui puști?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează