FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-1

Derby doar pentru rapidişti! » Galeria oaspeţilor a făcut spectacol în Ghencea, steliştii au fost pe mute

Rapidiștii au avut meciul lor cu jandarmii înainte de startul derby-ului +3   FOTO
Rapidiștii au avut meciul lor cu jandarmii înainte de startul derby-ului

Articol de - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 00:01

Cele două facţiuni ale galeriei steliste au continuat boicotul şi n-au venit la stadion, dar fanii giuleştenilor au făcut un adevărat spectacol, ca pentru un derby de tradiţie al fotbalului românesc.

Steliştii din galerie au fost pe mute aseară în Ghencea! Au dat 5 lei pe bilet pentru a intra pe stadion, dar au preferat să stea pe scaunele peluzei, să se uite şi să nu cînte absolut deloc. Au făcut-o restul steliştilor aflaţi la tribune, dar lipsa de organizare a acestora a făcut ca rivalii din Giuleşti să se audă mult mai bine.

Singurul gest al ultraşilor stelişti a fost arborarea unor bannere: "Gigi şi cu generalii nu ştiu cum să împartă banii!" şi "Dintr-un club cu renume, ai o clonă fără nume". Chiar şi aşa, preşedintele de imagine Helmuth Duckadam n-a ţinut cont de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi a purtat o geacă cu fosta emblemă a echipei, cea pierdută în instanţă în decembrie 2014.

Acesta s-a prezentat cu ea, chiar dacă ştia că urmează să fie filmat la startul partidei atunci cînd i-a oferit un premiu lui Cristi Tănase din partea DigiSport.

"Ministerul Apărării şantajează clubul în acest moment, ei vor să ciugulească în fiecare an, nu să evalueze şi să vîndă brandul. Eu nu aş da nici un leu, e un şantaj pe faţă! Ceea ce fac ei întrece orice limită", a atacat Duckadam.

Urmăriţi cu drona
Cei aproximativ 1.500 de suporteri ai Rapidului care au plecat ieri în grup de la stadionul Giuleşti au fost urmăriţi pe tot traseul pînă în Ghencea de mai multe echipaje ale Jandarmeriei. Noutatea pentru acest meci a constat în închirierea unei drone de ultimă generaţie, care i-a filmat şi fotografiat pe suporterii giuleşteni.

Ultraşii din Grant au scandat pe drumul spre stadion, au aprins mai multe torţe în pasajul Lujerului, iar în momentul în care au ajuns la stadion au fost percheziţionaţi la sînge de autorităţi. Degeaba!

Pe stadion au aruncat torţe şi petarde, au aprins fumigene şi au cîntat fără oprire. Au ripostat ironic la scandările steliştilor "Ţiganii, ţiganii!", doar prin aplauze.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
sobieski
sobieski  •  23 Februarie 2015, 14:03
Postat de steaua1986forever pe 23 Februarie 2015, 12:47

De ce nu spuneti ca rapidistii s-au batut intre ei aproape 30 de minute?

30 de minute :))))),buna gluma.A fost la inceput o disputa verbala datorita steagurilor,au intervenit in forta jandarmii si abia apoi au inceput niste imbranceli calmate dupa 30 de sec. Apropo,voi unde ati fost aseara ? Inainte de meci va laudati cu ambuscade la lujerului,la tricodava si nimic,nici picior de sustinator csa.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Februarie 2015, 12:47

De ce nu spuneti ca rapidistii s-au batut intre ei aproape 30 de minute?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează