FOTBAL  »  LIGA 1  »  PANDURII

Detalii despre situația de la Pandurii! Ce salariu va avea noul antrenor + ce datorii are acum clubul

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 21:59

Membru în Adunarea Generală a Acționarilor, Marin Condescu a explicat ce salariu va avea Flavius Stoican la Pandurii, dar și primele pe care acesta le va lua. 

”Nu este încă instalat domnul Flavius Stoican. Antrenorul secund s-a întâlnit cu grupul, primii 13 fotbaliști au efectuat deja vizita medicală, miercuri vor fi și următorii. Sperăm ca de joi încolo să avem și pe alții.

Am avut mai multe discuții cu Petre Grigoraș, dar așa ca între cunoștințe. El a negociat direct cu administratorul judiciar și cu administratorul special. Eu cred că s-au înțeles până la urmă.

Stoican vine pe salariul de 1.500 de euro, asta e media. Are bonusuri de performanță la victorii. Media salariilor va fi 1.500 de euro totuși. 1.000 de euro pentru victorie, 350 de euro pentru egalul în deplasare, acestea sunt condițiile. Așa trebuie să funcționăm pe perioada asta de șase luni de zile.

Cel mai important lucru este salvarea de la faliment, aprobarea programului de reorganizare până la data de 1 martie ca să luăm licența, dar și să acoperim cheltuielile în această perioadă.

Salvarea de la retrogradare nu este așa gravă pe cât este falimentul, care este cel mai grav lucru care se poate întâmpla la Pandurii.

Nu a fost nimeni tratat preferențial. Când intri în starea de insolvență nu mai conduci cum ai vrea tu, lucrurile merg mult mai greu. Ai cu tine administratorul judiciar, judecătorul sindic când nu ne înțțelegem unii cu alții.

Cei care conduc în aceste momente sunt creditorii, s-a ales comitetul creditorilor, ăștia sunt banii pentru datorii curente, pentru ce a fost în trecut și așa mai departe.

ANAF-ul are 8 milioane de lei de recuperat, jucătorii vreo 10 milioane de lei. Eu am de recuperat vreo 1 milion de euro, dar mă las la urmă. Sunt scadente în 2018, 2019”, a declarat Condescu la TV Digi Sport.

Playtech: BOMBĂ! Ce îi cerea „amantul” Irinei Tănase înainte să se vadă. Liviu Dragnea parcă a presimțit ceva


Comentarii (6)
para.para
para.para  •  10 Ianuarie 2017, 09:33

Cum naiba se face ca *** are cel mai mult de recuperat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  10 Ianuarie 2017, 08:43

Trăiască sindicatul liber pentru ca pandurașii să rămână-n viață!Jiji nu-și lasă *** la greu!Trăiască frăția între cei de același cuget și simțire!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luker
luker  •  10 Ianuarie 2017, 01:01

Miroase a puscarie la Tg Jiu. Numai Stoican se putea baga in ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează