FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB

Devis Mangia a făcut avancronica meciului cu FCSB! Marele regret al italianului și ce nu poate uita

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 17:13

Devis Mangia susține că echipa sa, CS U Craiova, este pregătiă pentru meciul împotriva FCSB-ului. Regretă că meciul nu se joacă pe noul stadion, însă atrage atenția că au trecut mulți ani de când oltenii n-au mai câștigat împotriva formației lui Gigi Becali. 

"Sper să fie un meci frumos pentru fotbalul românesc. Va fi o partidă dificilă, vom avea momente în care va trebui să suferim, iar altele în care va trebui să punem probleme adversarilor. Îmi pare rău că nu jucăm la Craiova.

Însă în acest moment, fanii trebuie să fie mândrii de ceea ce au făcut aceşti băieţi, de ce a făcut această echipă în acest sezon. Sper că fanii vor fi aproape de noi la meciul de duminică, pentru că avem nevoie de ei. Dacă ne vor fi alături, vom avea şanse în plus de a obţine un rezultat bun.

Nu cred în date statistice (n.r. - referitor la faptul că FCSB a avut rezultate bune la Severin), duminică va fi o altă partidă, nu ne gândim la trecut. Ştiu că au trecut destui ani de când Craiova nu a mai învins Steaua sau FCSB, dar trebuie să ne gândim că duminică trebuie să facem ceva important.

Ne e important să scoatem în evidenţă presiunea, e important să ne gândim că trebuie să facem un meci mare. Rossi nu este disponibil pentru acest meci, pe ceilalţi îi vom evalua astăzi şi mâine. Faptul că adversarii ne iau în considerare în lupta pentru tilul înseamnă că munca noastră este făcută în direcţia bună şi trebuie să muncim mai mult în acest fel. Cu patru luni în urmă nu ne lua nimeni în considerare", a zis Mangia conform TV Telekom Sport.

CS U Craiova - FCSB este duminică, de la ora 20:45. Meciul este în direct la TV Digi Sport, TelekomSport, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
romulus65
romulus65  •  27 Octombrie 2017, 23:49

Devis Mangia este cel mai bun antrenor din Liga 1!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Octombrie 2017, 20:00

pentru arogantele tale de la meciul tur,cand ai facut fel si fel de declaratii,sper sa fiti umiliti,sa va scoata steaua fitele din cap !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează