FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

EXCLUSIV Dezamăgirea lui Pancu, în seara derby-ului Dinamo - Rapid: „Mai mult respect! Fără ei nu se poate” + Face un pronostic îndrăzneț

Daniel Pancu / Sursă foto: Captură GSP Video
Daniel Pancu / Sursă foto: Captură GSP Video

Articol de , , - Publicat sambata, 27 ianuarie 2024 18:21 / Actualizat sambata, 27 ianuarie 2024 19:45

Daniel Pancu, selecționerul naționalei U21, a fost intervievat de reporterii GSP prezenți la Arena Națională, cu două ore înaintea derby-ului dintre Dinamo și Rapid. ♦ Fost antrenor în Giulești, Pancone s-a arătat dezamăgit de situația născută în jurul tratativelor eșuate dintre cele două galerii, care au culminat cu absența fanilor giuleșteni de la meci.

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a analizat situația din clasament a celor două rivale, prefațând duelul Dinamo - Rapid într-un dialog purtat cu Gazeta Sporturilor. 

„Modelul Dan Șucu” versus „Iluzia Dinamo” » Previziunea unei voci importante: „Să vedeți ce se întâmplă când vor avea stadion nou”
DINAMO - RAPID
„Modelul Dan Șucu” versus „Iluzia Dinamo” » Previziunea unei voci importante: „Să vedeți ce se întâmplă când vor avea stadion nou”

Pancu e convins că situația disperată din clasament îi va împinge pe „câini” să facă un meci mare diseară.  

Totodată, simte că „thriller-ul” alb-vișiniilor cu FCU Craiova a deblocat echipa lui Bergodi.

Daniel Pancu, înaintea derby-ului Dinamo - Rapid: „Va fi multă încrâncenare!”

„Va fi multă încrâncenare, sunt două echipe care au nevoie să-și câștige punctele, parcă sunt mai importante ca niciodată. Atât pentru Dinamo, cât și pentru Rapid, pentru a rămâne la o distanță cât mai mică față de FCSB. Mă aștept la un joc echilibrat. Mai disperată pentru puncte e Dinamo în situația actuală.

Cred că Rapid s-a deblocat (n.r. - după victoria cu FCU Craiova), întotdeauna a fost o echipă de moral. După un asemenea meci, ar trebui să urmeze o serie foarte bună.

E trist (n.r. - ce s-a întâmplat cu galeriile). Ar trebui să existe mai mult respect, în opinia mea. Suporterii fac parte din fenomen și ar trebui să se respecte mai mult. Iar fără ei nu se poate”, a declarat Daniel Pancu, înaintea confruntării de pe Arena Națională. 

Politic e un jucător care poate face diferența, e un jucător de execuție. În rest, mi-e greu să găsesc pe altcineva. I-am urmărit și în perioada de pregătire din Turcia și cu Petrolul și am văzut că și-au creat foarte puține ocazii de a marca.

- Daniel Pancu, selecționer România U21

Citește și alte știri despre derby-ul Dinamo - Rapid: 

VIDEO Țiriac pune o condiție absolută să investească la Dinamo: „Doar dacă vine și el” + Cum ar schimba drastic regulamentul

Dinamo - Rapid, derby la cote maxime în etapa #23 din Superliga. Echipele de start: debut în tabăra „câinilor” + surprize pregătite și de Bergodi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează