FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL PIATRA NEAMȚ

Dezvăluiri spectaculoase din culisele Ligii 1 » Pinalti Ștefan își făcea vacanțele cu șeful FRF: "Alături de Mircea Sandu pe Coasta de Azur"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 10:32

Audiat ca martor în dosarul în care fostul șef ANAF Sorin Blejnar este acuzat de trafic de influență, Gheorghe Ștefan, fostul președinte al Ceahlăului și primar în Piatra Neamț, a povestit că-și făcea vacanțele alături de capul FRF în perioada în care încă era boss la clubul moldovean.

Gheorghe Ștefan a fost audiat la Tribunalul București în calitate de martor, în dosarul în care Blejnar este acuzat că ar fi primit aproape trei milioane de euro pentru a ajuta firma omului de afaceri Bruno Berdila să câștige contracte cu ANAF.

" Pinalti" a povestit despre o întâlnire întâmplătoare pe care a avut-o la Nisa cu Sorin Blejnar, iar în momentul în care judecătoarea Anca Saru a cerut detalii referitoare la persoanele cu care se afla în vacanță, fostul patron al Ceahlăului a răspuns cu numele lui Mircea Sandu.

"Mircea Sandu are un apartament în Nisa, nu cred că s-a cazat la hotel", a afirmat Gheorghe Ștefan, citat de Hotnews

La acea dată, Gheorghe Ștefan era președinte al Ceahlăului Piatra Neamț, în timp ce Mircea Sandu se afla la conducerea Federației Române de Fotbal.

În sezonul 2011-2012, Ceahlăul a terminat pe 11 în prima ligă, departe de grijile retrogradării, în timp ce în sezonul următor formația din Piatra Neamț a încheiat pe locul 14, fiind prima echipă de deasupra liniei de retrogradare.

Gheorghe Ștefan a fost oficial al Cehalăului Piatra Neamț din 1991 până în 2014. Tot până în 2014 a activat și Mircea Sandu în calitate de președinte al Federației Române de Fotbal, după ce a fost ales prima dată în 1990.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează