FOTBAL  »  Superliga  »  MEDIA

VIDEO. Dialog epic între Basarab Panduru, Cosmin Contra și Mirel Rădoi, surprins de camerele TV: „Ce faci, mă, copile? De ce te-ai îmbrăcat așa?”

Sursă foto: captură Telekom Sport
Sursă foto: captură Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 20:09 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 20:46

Basarab Panduru, analist TV, Mirel Rădoi, selecționerul României, și Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, au purtat o discuție inedită pe holurile televiziunii Telekom Sport.

Cei trei au fost invitați în aceeași zi la emisiunile postului de sport, iar între live-uri au purtat și o discuție amicală, surprinsă de camere.

Cosmin Contra a fost pus pe glume, în ciuda situației critice de la Dinamo, club de care se va despărți oficial în următoarele ore.

  • Contra: Oooo, marele Mirel, inegalabilul! Ce faci, mă copile? Ai venit la emisiune?
  • Rădoi: Da. Tu ce faci?
  • Contra: Am venit să mă ia ăsta la întrebări (n.r. arătând către moderatorul Telekom Sport Silviu Tudor Samuilă). Tu de ce te-ai îmbrăcat așa frumos?

Pandi și Rădoi au intrat în detalii tactice, legate de sistemul echipei naționale.

  • Panduru: Treaba mea e să vorbesc, nu să dau explicații. Tu ești cel care trebuie să explice
  • Rădoi: Și eu explic.
  • Panduru: Întotdeauna am spus că la națională am fost periculoși când am jucat cu două vârfuri. Când am jucat cu unul, nu am fost periculoși. Eu îmi spun doar părerea. Nu sunt antrenor, tu ești, nu trebuie să faci ca mine.
  • Rădoi: Dacă jucăm cu două vârfuri, trebuie să aducem centrări. Eu nu vreau să centrez, pentru că toți fundașii pe care i-am întâlnit în grupa din Liga Națiunilor sunt de la 1,88 în sus.
  • Panduru: Eu nu știu dacă trebuie să joci neapărat cu centrări...
  • Contra: Hai că eu v-am lăsat, nu știu d-astea.

VIDEO. Dialogul dintre Basarab Panduru, Cosmin Contra și Mirel Rădoi

Citește mai multe știri de actualitate:

„Dinamo se apropie amenințător de Liga a 4-a” » Florin Răducioiu, verdict sumbru pentru „câini” + taxează și fanii

Acuzații deosebit de grave la adresa spaniolilor: „Mă deranjează tupeul acestor tâlhari! Cei care conduc țara ar trebui să se sesiseze”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  03 Decembrie 2020, 15:22

Aceasta NU ESTE, bineânțeles, o știre sportivă...

the_fixer
the_fixer  •  03 Decembrie 2020, 08:49

Cei 3 mari antrenori romani care au promovat in timp hei-rup si a doua lunga pe varf! Timisoara vs FC FCSB 1-8 cu maretul Panduru! Romania vs Spaniard 0-5 cu contra Norvegia vs Romania 4-0 cu Radoi Piturca rade si rade

dobrin
dobrin  •  03 Decembrie 2020, 03:36
Postat de Dino Alex pe 02 Decembrie 2020, 23:53

Tare Contra: nu stiu din astea. Ori era ironic ori l a demoralizat dinamo rau de tot. Dintre cei doi a jucat la cel mai inalt nivel si a antrenat si in Primera

Contra: Nu stiu eu din astea. O telecomanda, doua...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează