FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Acuzații deosebit de grave la adresa spaniolilor: „Mă deranjează tupeul acestor tâlhari! Cei care conduc țara ar trebui să se sesiseze”

Pablo Cortacero e luat la țintă din toate părțile +7   FOTO
Pablo Cortacero e luat la țintă din toate părțile

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 19:02 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 19:27

Problemele interminabile de la Dinamo declanșează un nou atac la adresa lui Pablo Cortacero și a spaniolilor care au preluat clubul de la Ionuț Negoiță. 

  • Ultimele detalii de la Dinamo: Iulian Matei, unul dintre antrenorii lui Dinamo de la Copii și Juniori, ar putea conduce echipa la meciul cu FC Argeș de vineri, după despărțirea iminentă a roș-albilor de Cosmin Contra (Detalii, AICI)
  • Cosmin Contra, 44 de ani, așteaptă din moment în moment despărțirea oficială de Dinamo. „Guriță” își reproșează naivitatea din startul mandatului. (Detalii, AICI)
  • Gică Mihali (54 de ani), antrenorul echipei U18 de la Academia lui Dinamo, a dezvăluit că unul dintre spaniolii aduși la club odată cu venirea lui Pablo Cortacero i-a transmis la antrenamentul de astăzi că este demis! (Detalii, AICI)

Pe contul său de Facebook, tehnicianul Marin Barbu (62 de ani) a lansat acuzații extrem de grave la adresa investitorilor iberici, pe care i-a numit „tâlhari”. Cel poreclit „Magiun” solicită chiar intervenția autorităților române. 

„Nu sunt dinamovist, dar Dinamo face parte, cu bune și cu rele, din istoria fotbalului românesc. Mă deranjează tupeul acestor tâlhari spanioli care ne cred proști și vor să conducă echipa pe banii suporterilor. România nu este sat fără câini, oamenii care conduc această țară să se se seiszeze și să înlăture acești șmenari”, a scris Marin Barbu, pe contul său de Facebook.

DINAMO. Acuzații deosebit de grave la adresa spaniolilor: „Mă deranjează tupeul acestor tâlhari! Cei care conduc țara ar trebui să se sesiseze”
Marin Barbu

Isma Lopez, Borja Valle și Cosmin Contra pleacă joi de la Dinamo

Dinamo se va confrunta în cel mai scurt  timp cu plecări în masă. Despărțirea de antrenorul Cosmin Contra (44 de ani) și de jucătorii Isma Lopez (30) și Borja Valle (28) este certă, iar acestora le-ar putea urma mai mulți „câini”! 

Antrenamentul de mâine, programat la ora 11:00, este ultimul al lui Dinamo la care antrenorul Cosmin Contra și jucătorii Isma Lopez și Borja Valle vor participa. „Guriță” a notificat clubul cu privire la banii pe care îi are de primit și dacă nu va primi un răspuns pozitiv până mâine, se va despărți oficial de Dinamo! Detalii pe larg, AICI!

VIDEO Ionuț Chirilă despre situația disperată de la Dinamo: „Dacă aș fi în locul lui Contra, asta aș face!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo și-a găsit antrenor, după plecarea lui Cosmin Contra: „Nu-i cunosc pe spanioli, o singură dată ne-am văzut”

DINAMO. Cosmin Contra își anunță despărțirea de echipă: „Mâine îmi iau la revedere de la jucători” » Ce-și reproșează: „O să trăiesc toată viața cu această greșeală”

Umilit! A vorbit ieri la TV despre situația de la Dinamo, iar azi spaniolii l-au dat afară! Moment stânjenitor: „Dați-mi contractul, nu sunt plătit de 4 luni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
ekneb
ekneb  •  03 Decembrie 2020, 01:40
Postat de rockyus pe 02 Decembrie 2020, 21:51

Vinovatul principal este Negoita, cel care a tratat cu spaniolii, peste capul suporterilor!

Eu am o rabla de vanzare... sa zicem ca totusi o cumpara cineva, iar cumparatorul... merge cat merge cu rabla proaspat cumparata dar la un moment dat ramane fara motorina si ramane pe drum. E vina mea ca si vanzator? Daca da, atunci Negoitza e de vina pt situatia de la dinamo, daca nu... atunci Negoitza chiar nu are nici un fel de vina.

ekneb
ekneb  •  03 Decembrie 2020, 01:34

Spaniolii astia ar trebuii sa mearga la puscarie pt inselaciune. Ganditiva ca au venit jucatori, care poate aveau oferte pt salar sa zicem de ... 5000... 10.000 € , iar ei au refuzat pt a veni la salarii de 20...30 de mii. Jucatorii astia, sunt si ei oameni, au cheltuieli... de 3 luni nu au primit nimica.... e clar ca ei au fost inselati, iar dl cortacero ar trebui sa mearga la puscarie pt inselaciune. Daaaaar sa nu uitam ca in Romania, numai cetatenii romani fac infractiuni, nu si cetateni occidentali , deci dl cortacero e liber. DE ce e liber???? Pt ca suntem COLONIE!!!!!!

dragdim
dragdim  •  03 Decembrie 2020, 01:20
Postat de sorinache pe 03 Decembrie 2020, 00:24

Obositor mai ești. N-ai auzit că a spus domnul Contracero, diamantul, că aduce 5 milioane pe 21?

Asta doar intr-o mâna.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează