FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică îl copiază pe "Bursuc" » Strategia pe care FCSB o va implementa în perioada următoare

Articol de - Publicat vineri, 01 iunie 2018 09:01

FCSB va merge într-un stagiu la munte în România, la fel cum a procedat în vara trecută CFR, când Petrescu a preluat echipa şi strategia lui s-a dovedit cea câştigătoare.

Modelul impus de Dan Petrescu la CFR a determinat-o pe FCSB să-şi schimbe politica de abordare a perioadei de pregătire de dinaintea startului de campionat. În vara lui 2017, Dică a plecat cu echipa în două cantonamente externe, primul în Slovacia, al doilea în Olanda. În schimb, CFR a adoptat o altă tactică. Petrescu şi-a dus elevii la munte în România, lângă Braşov.

Strategia lui Dan s-a dovedit a fi câştigătoare, iar Dică a regândit şi el în acest an stabilirea cantonamentelor. FCSB va merge şi ea tot la Braşov, timp de aproape două săptămâni, în a doua jumătate a lunii iunie. Abia în al doilea stagiu se va alege o destinaţie din afara ţării, iar aceasta va fi, tot ca anul trecut, Olanda.

În schimb, campioana şi-a antamat, la solicitarea "Bursucului", care făcuse programul verii încă dinainte de finalul de sezon, un prim cantonament la Braşov, la o bază ultramodernă, cu terenuri de o calitate foarte bună. Zilele trecute, Panin, team-managerul echipei, a fost şi a inspectat complexul respectiv. CFR va merge apoi în străinătate, dar a ales Polonia ca destinaţie, la fel cum vor proceda alte două grupări: Dinamo şi Viitorul. 

Şi Reghe a dat copy-paste

Dică nu e primul antrenor care aplică la FCSB metode preluate de la Petrescu. Reghecampf a implementat încă din primul său mandat, 2012-2014, o metodă pe care în Liga 1 a brevetat-o actualul tehnician de la CFR. Şi anume: cantonament pentru jucători în noaptea de după meci!

E o metodă care a funcţionat şi la Urziceni, dar şi la FCSB şi era aplicată atunci când echipa urma să joace după 3-4 zile, iar refacerea rapidă a fotbaliştilor era obiectivul numărul 1. 

 program

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
capca1
capca1  •  01 Iunie 2018, 22:40

Ce strategie, MM sifonează tot iar Jiji o să stabilească și lungimea sprinturilor deși nu știe ce -nseamnă ! FCSB este o echipă fără performanțe și așa va rămâne ! Iar Dică are soarta chirpicului când plouă !

ando89
ando89  •  01 Iunie 2018, 12:36

Strategia constă în cumpărarea unor ceasuri și mai inteligente sezonul următor:))

gtn5
gtn5  •  01 Iunie 2018, 11:45

strategia pe care ar trebui sa o implementeze dica e cum sa plece cat mai repede ca e o petarda de antrenor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează