FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică și Panduru analizează transferurile de la FCSB: „El poate să joace și pe bancă” » Cum văd primul „11” în noul sistem de joc

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 08:05 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 09:17

Basarab Panduru și Nicolae Dică au analizat transferurile realizate de FCSB în aceste zile.

Gigi Becali i-a anunțat pe Luis Phelipe (extremă, 23 de ani), Baba Alhassan (mijlocaș central, 23 de ani) și Nana Antwi (fundaș dreapta, 23 de ani), iar Panduru și Nicolae Dică anticipează schimbarea sistemului de joc. Iar dintre cei trei, Luis Phelipe ar avea cele mai mici șanse să fie titular în viziunea lor.

Gigi Becali scapă de doi jucători de pe lista neagră! Cu cine a bătut palma pentru transferuri
FCSB
Gigi Becali scapă de doi jucători de pe lista neagră! Cu cine a bătut palma pentru transferuri

Cum văd Dică și Panduru transferurile de la FCSB

„La ce am văzut, ambii sunt jucători buni, jucători ofensivi. Sunt ceea ce caută FCSB pentru tactică. Alhassan e ceea trebuie pentru echipă în acest moment. E un jucător ofensiv, apare bine din linia a doua, șutează bine la distanță. 

Și e agresiv pe faza defensivă, ajută mult, recuperează bine. Dacă se va impune și va juca meci de meci, se poate vinde mai departe. Depinde dacă va juca. La Hermanstadt a jucat meci de meci și de asta a crescut.

Luis Phelipe e un jucător interesant. Poate juca oriunde în spatele vârfului. Are viteză. Eu îl văd în bandă sau ca decar. Are calitate tehnică foarte bună.

Dar întrebarea e unde va juca Tavi Popescu? Că am văzut că vine un jucător ca fundaș dreapta. Și iese Pantea, care era jucător pentru regula U21. Bine, important e să ai și bancă. Au fost meciuri în care nu erau variante pentru faza ofensivă”, a declarat Nicolae Dică la OrangeSport.

Acesta a fost completat de Basarab Panduru.

„Dacă se schimbă sistemul, în 4-2-3-1, mai degrabă vor juca Alhassan și Șut la mijloc, iar Olaru va fi decar. Luis Phelipe? 

Poate să joace și pe bancă. N-ai văzut ce a zis Becali? «Îl vedem o dată sau de două ori și scăpăm de el dacă nu merge». Nu-l aduci degeaba. Dacă are șansa să-ți arate ceva în primele două meciuri, mai stă două. Și tot așa, câte două meciuri are la dispoziție. Nu vine Luis Phelipe și stă Șut pe bancă.

Vine fundașul dreapta și dispare Pantea. Și va fi Tavi Popescu, pe partea dreaptă. Și mai sunt puține locuri pentru Luis Phelipe și Alhassan”, a declarat și Panduru.

Cum ar putea arăta FCSB: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic - Șut, Alhassan - Oct. Popescu, Olaru, Fl. Coman - Compagno

VIDEO Vor juca Luis Phelipe și Baba Alhassan contra FCSB? Răspunsul lui Gigi Becali

Citește și:

„Erai o «marionetă» la FCSB?” » Cum a răspuns Leo Strizu la cea mai grea întrebare pusă de Ovidiu Ioanițoaia
Prietenii lui Ovdiu
„Erai o «marionetă» la FCSB?” » Cum a răspuns Leo Strizu la cea mai grea întrebare pusă de Ovidiu Ioanițoaia
Transferurile lui Becali nu-l dau pe spate: „Ce Phelipe? Să-l aducă și pe Regele Felipe, că tot nu se schimbă nimic!”
FCSB
Transferurile lui Becali nu-l dau pe spate: „Ce Phelipe? Să-l aducă și pe Regele Felipe, că tot nu se schimbă nimic!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
vio9o301960
vio9o301960  •  14 Decembrie 2023, 13:36

Jucatori buni,care probabil l-au deranjat pe Jiji in vreun meci contra fcsb, dar dupa o luna la fcsb se duc saracii la vale, nu mai joaca mai nimic si revin la echipele lor! Doamne ajuta!!!!

alexalex
alexalex  •  14 Decembrie 2023, 10:00

Doamne ce presa sportivă de tot râsul avem,cum sa analizeze Dică ceva,cum sa fie expert tv când el a fost secundul secundului peste tot

Vezi toate comentariile (2)
Comentează