FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transferurile lui Becali nu-l dau pe spate: „Ce Phelipe? Să-l aducă și pe Regele Felipe, că tot nu se schimbă nimic!”

Gigi Becali, patronul FCSB
Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2023 14:01 / Actualizat miercuri, 13 decembrie 2023 14:42

Cornel Dinu (75 de ani), legendă a clubului Dinamo, consideră că implicarea lui Gigi Becali va continua să le pună bețe-n roate celor de la FCSB indiferent de transferurile pe care patronul le va efectua în mercato.

Nemulțumit de felul în care au arătat câțiva dintre jucătorii aduși la începutul sezonului, precum Dorin Rotariu și Cristi Ganea, Gigi Becali pune la cale un mercato de iarnă activ.

Latifundiarul a rezolvat deja două transferuri, ale mijlocașului Baba Alhassan și extremei Luis Phelipe, și nu are de gând să se oprească aici.

S-a aflat echipa care îl vrea pe titularul lui Becali! FCSB solicită o sumă uriașă
FCSB
S-a aflat echipa care îl vrea pe titularul lui Becali! FCSB solicită o sumă uriașă

Transferurile lui Gigi Becali nu-l impresionează pe Cornel Dinu: „Să-l aducă și pe Regele Felipe, că tot nu se schimbă nimic!”

Mutările nu l-au dat pe spate pe Cornel Dinu, care consideră că indiferent de jucătorii pe care-i va aduce Becali, lucrurile nu vor arăta cu mult mai bine pentru FCSB. De vină, consideră „Procurorul”, este imixtiunea patronului, cel care dictează echipele de start și schimbările din timpul jocurilor.

„Problema acolo este de cu totul altă natură, faptul că echipa este făcută din fața televizorului de proprietar, când alții antrenează.

Indiferent dacă va veni Phelipe sau dacă va veni actualul Rege al Spaniei, Felipe, nu se pot schimba prea multe, pentru că cineva comandă iar alții antrenează, stau zi de zi cu echipa și cunosc bucătăria ei.

Patronul dictează, sunt banii lui, există această anomalie care s-a mai petrecut în fotbal, mai ales în țările de mâna a doua, a treia.

În opinia mea, indiferent cine vine la FCSB, există un decalaj între felul în care este trimisă pe teren echipa, felul în care se fac schimbările și felul în care se face pregătirea propriu-zisă”, a opinat Cornel Dinu la Fanatik.

„La FCSB este o dictatură total inadecvată”

„La FCSB e o formă de dictatură, dar o dictatură total inadecvată, în care comandă unul care nu stă toată ziua cu echipa, nu cunoaște ce înseamnă procesul de antrenament, capacitatea reală a jucătorilor, cum conlucrează aceștia”, a completat „Procurorul”.

FCSB continuă să conducă Superliga, însă rezultatele recente lasă de dorit. Roș-albaștrii au câștigat doar două dintre ultimele 9 meciuri și au rămas la numai 5 puncte în fața urmăritoarelor, deși aveau posibilitatea de a se distanța.

VIDEO. Vor juca Luis Phelipe și Baba Alhassan contra FCSB? Răspunsul lui Gigi Becali

Tot despre FCSB:

GSP a aflat cât de gravă este accidentarea suferită de Darius Olaru » Când va reveni căpitanul lui FCSB
FCSB
GSP a aflat cât de gravă este accidentarea suferită de Darius Olaru » Când va reveni căpitanul lui FCSB
Gigi Becali i-a decis soarta lui Damjan Djokovic! Ce se întâmplă cu mijlocașul croat
FCSB
Gigi Becali i-a decis soarta lui Damjan Djokovic! Ce se întâmplă cu mijlocașul croat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
valentindragobete
valentindragobete  •  14 Decembrie 2023, 08:01
Postat de valentindragobete pe 14 Decembrie 2023, 07:54

Iată ești prost!

Corect "Iar ești prost"

valentindragobete
valentindragobete  •  14 Decembrie 2023, 07:54
Postat de ionescugeorge77 pe 13 Decembrie 2023, 14:49

...jiji este un antrenor mai bun decat Dinu si decat toti ceilalti din campionat cu exceptia lui Ivaylo Petev ...el face transferuri cu bani putini ca n are ca hagi miliarde ...

Iată ești prost!

johny2003
johny2003  •  14 Decembrie 2023, 05:24

Are dreptate Procuroru! Din pacate...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează