FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Diego Fabbrini la Dinamo // EXCLUSIV Detalii de ultimă oră: mutarea care l-a determinat pe Ionuț Negoiță să amâne vânzarea clubului!

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2019 09:00

După perioade de zgârcenie și de transferuri irosite, Dinamo plătește aproximativ 75.000 de euro celor de la ȚSKA Sofia pentru transferul italianului Diego Fabbrini.

Dinamo chiar este clubul tuturor posibilităților, cameleonic, unde orice se poate întâmpla. Ultima dovadă este faptul că roș-albii vor investi aproximativ 75.000 de euro pentru "afacerea Fabbrini". 

Diego Fabbrini la Dinamo // EXCLUSIV Detalii de ultimă oră: mutarea care l-a determinat pe Ionuț Negoiță să amâne vânzarea clubului!

"Diego a venit și-a semnat cu Dinamo după ce românii au avut un acord de transfer cu ȚSKA Sofia. «Câinii» s-au mișcat repede și au fost de acord cu suma de transfer, altfel jucătorul pleca spre o altă direcție", au dezvăluit apropiații grupării. FCSB, U Craiova și FC Botoșani au fost interesate și ele de italianul de 29 de ani. În situație critică, pe ultimul loc în clasament, dinamoviștii au închis zgârcenia în seif și au fost de acord cu plata. N-au mai stat să se târguiască la câteva mii de euro, cum s-a mai întâmplat, și au ajuns la consens cu bulgarii, astfel că afacerea s-a făcut rapid. 

Negoiță are ultimul cuvânt

Și încă un detaliu din curtea "câinilor". În ciuda anunțurilor că va vinde Dinamo și că într-o lună va ceda măcar pachetul majoritar de acțiuni, favorit fiind Claudiu Florică, Ionuț Negoiță rămâne persoana fără de care nu se face nicio mișcare la club. Suporterii îl contestă puternic în continuare, au de gând să inițieze o mișcare amplă de protest la meciul cu Hermannstadt de luni, "ultrașii" nu au de gând să renunțe la proteste. Dar Negoiță este cel care ia și acum ultima decizie în Ștefan cel Mare, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Fabbrini. Eventuala vânzare de acțiuni se amână pentru toamnă, dacă se va mai face.

49de minute a jucat în medie Fabbrini în tricoul bulgarilor în actuala ediție în 11 partide

120 de mii de euroau fost plătiți zilele trecute jucătorilor dinamoviști, în contul salariilor restante de pe luna iunie

VEZI ȘI:

Cosmin Matei la Viitorul! Pus pe hold de Dinamo, mijlocașul va semna cu echipa lui Gică Hagi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
dinamo100
dinamo100  •  24 August 2019, 12:56

Ce legatura are Fabrini cu vanzarea clubului?!! Absolut niciuna.

boierasul
boierasul  •  24 August 2019, 12:15

Ce treaba are vanzarea clubului cu transferul lui Fabrini??? Parca l-au transferat pe Messi cu 50 milioane euro si logic nu mai pot vinde clubul cu 3 milioane ))

stoichkov10
stoichkov10  •  24 August 2019, 11:16
Postat de Celmare Raul-Ștefan pe 24 August 2019, 09:11

Asta am întrebat și eu ieri. Pare se ca prin redacția gesepe nivelul de iq e aprox egal cu punctele strânse de Dinamo sezonu asta

Ce inteligenti sint astia cu 2 puncte mai mult. Ahhh. Raportat la iq. Nu in clasament. Nu kg.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează