FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Din martie începe infernul! Iată unul dintre argumentele campaniei de achiziţii fulminante a Stelei din această iarnă

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 00:00

Gazeta face o simulare şi prezintă modul în care ar arăta programul virtual al campioanei în cele două luni şi jumătate de cînd va debuta play-off-ul.

Steaua e mai dezlănţuiltă ca niciodată pe piaţa transferurilor. N-a fost niciodată atît de activă în mercato şi nici nu s-a mişcat vreodată, în anii precedenţi, atît de repede în privinţa jucătorilor achiziţionaţi. Ce o împinge pe campioană să trateze la alt nivel de profesionalism campania de transferuri?

Primul motiv e faptul că Steaua are de recuperat cîteva locuri bune şi puncte importante faţă de echipele care acum sînt înaintea ei. Al doilea e modul în care se creionează programul din momentul în care va debuta play-off-ul. Ţintarul părţii a doua a sezonului va fi dat de locul pe care cele 6 echipe îl vor ocupa la finalul campionatului regulat.

Dacă structura actuală a primelor 6 va rămîne neschimbată, atunci programul Stelei ar fi unul cu adevărat incendiar. Cîte 4 meciuri cu Dinamo, dar şi cu Astra, plus alte confruntări de top numai cu echipele din play-off.

Acestora li s-ar putea adăuga cele două finale, în Cupa României şi Cupa Ligii. Un total de 19 partide, disputate într-un ritm aproape sufocant.

Simularea programului Stelei în martie, aprilie şi mai *

MARTIE

2 martie Dinamo - Steaua Cupa României
6 martie Dinamo - Steaua Et. 1 play-off
9 martie Steaua - Astra Cupa Ligii
13 martie ASA - Steaua Et. 2 play-off
19 martie Steaua - Pandurii Et. 3 play-off
30 martie Astra - Steaua Et. 4 play-off

APRILIE

2 aprilie Steaua - Viitorul Et. 5 play-off
5 aprilie Astra - Steaua Cupa Ligii
9 aprilie Steaua - Dinamo Et. 6 play-off
16 aprilie Steaua - ASA Et. 7 play-off
20 aprilie Steaua - Dinamo Cupa României
23 aprilie Pandurii - Steaua Et. 8 play-off
30 aprilie Steaua - Astra Et. 9 play-off

MAI

7 mai Viitorul - Steaua Et. 10 play-off
11 mai Steaua - Dinamo/Chiajna Cupa Ligii**
14 mai Steaua - ASA/CFR Cluj Cupa României**

* dacă primele 6 locuri, inclusiv ordinea, vor fi aceleaşi ca şi acum
** în cazul în care Steaua s-ar califica în finala celor două competiţii

3 meciurimai are Steaua de disputat în campionatul regulat: la Chiajna, 13 februarie, la Voluntari, 20 februarie, şi acasă cu CSMS Iaşi, pe 27 februarie

34 de meciurioficiale a jucat Steaua în prima parte a sezonului, care s-a întins pe durata a 5 luni şi jumătate

29 de jucătoriau evoluat pentru Steaua în a doua jumătate a lui 2015, în toate cele 6 competiţii în care a fost implicată echipa

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (16)
caminero
caminero  •  19 Ianuarie 2016, 19:31
Postat de John Milne pe 19 Ianuarie 2016, 09:32

***

Te oftici? Daaa! Ne place cînd te oftici? DAAAAAAAAAAA! :D :D :D Păi merită să faci garagață, numai așa, ca să plesnească ficații și pipota în alde tine. Păcat de ăilalți suporteri steliști, cu capul pe umeri.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Ianuarie 2016, 12:03

mari transferuri a facut gigi ,la fel ca in vara ?? chiar el a zis am bagat doar 200 mii pe momcilovici,mai e certitudine si pintilii,restu trebuie sa demonstreze,plus ca nu sunt dubluri pe toate posturile,mai ar trebui 4 fotbalisti,situatia cu stadion,sigla ,etc ! ZERO BARAT GIGI BECALI,NU CASTIGA STEAUA TITLUL,SI NICI CH LEAGUE,MAI VB

travka
travka  •  19 Ianuarie 2016, 10:56

craitoiule, mai scrie ma si tu de altii, de Dinamo, de Pandurii, de Astra de Viitorul, pai ce doar Steaua va avea programul asta? toate cele 6 echipa vor avea fix acelasi program nu doar Steaua, mai sunt meciurile de cupa si cupa ligii in plus fata de unele echipe dar de exemplu noi si Dinamo avem fix acelasi program, sa vedem care pe care, asta e motivul pt care s a si bagat sistemul de play off nu? abia astept hahaha

Vezi toate comentariile (16)
Comentează