FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a găsit înlocuitorul lui Nemec » Miriuță vrea să aducă un atacant cu un gol în 13 meciuri :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 10:28

Dinamo l-ar putea pierde pe atacantul Adam Nemec, 32 de ani, căruia îi expiră contractul în vară și care este dorit de FCSB.

Pentru a nu rămâne doar cu Jeremy Bokila în lot, Vasile Miriuță vrea să îl aducă pe Daniel Popa, atacantul dinamovist împrumutat la FC Botoșani.

Popa, 23 de ani, are contract cu FC Botoșani până în vara 2018, iar "câinii" trebuie să achite 10.000 de euro pentru a-l aduce. Doar că vârful nu trece prin cea mai bună formă a carierei. Deși a avut evoluții apreciate în Moldova, are doar un gol în 13 meciuri în 881 de minute jucate.

250.000 €este cota lui Daniel Popa, potrivit transfermarkt.de

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
chris_bu67
chris_bu67  •  14 Octombrie 2017, 18:18

Vine Alibleg la schimb cu Șoni

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Octombrie 2017, 17:50

Popa este o calamitate. Cu ala Dinamo cade direct in C.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  14 Octombrie 2017, 17:56

Filip,...închizător ??!!! El nu e în stare să fie nici ”copil de mingi”, este cel mai empiric și învoluat jucător din lot și cel mai slab fundaș al lui Dinamo din ultimii ...40 de ani ! El nu poate da o pasă cu stângul în lungul liniei deși e ...stangaci, face niște faulturi de județeană, intră ca bezmeticul în adversar, face faulturi înexplicabile în apropierea careului , Dinamo a pierdut multe puncte din cauza lui , iar cele mai multe gafe le face...cu FCSB !!! Ghici cine are cele mai multe galbene din lot ? Și tu îl vezi mijlocaș ???!!!! De ce Contra l-a sărit din schemă , de bun ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează