FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. A ieșit la iveală abia acum! Ce s-a întâmplat între ultrași și câțiva jucători ai lui Mihalcea, după dezastrul cu FCSB

Ultrașii i-au „înghesuit” pe jucători după dezastrul cu FCSB. +39   FOTO
Ultrașii i-au „înghesuit” pe jucători după dezastrul cu FCSB.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2020 12:05 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 12:38

Jucătorii lui Dinamo sunt scindați, unii suporteri îi amenință pe elevii lui Adrian Mihalcea, iar cei din DDB vor să aducă un armistițiu la echipă. 

Dinamo e ruptă în "bisericuțe" și doar câteva minuni în privința rezultatelor din play-out ar putea salva echipa. Atmosfera s-a deteriorat de la zi la zi, iar românii nu se suportă cu străinii. 

Imediat după finalul rușinii cu FCSB (0-3), un grup de ultrași i-au prins pe câțiva dintre elevii lui Mihalcea, români, în timp ce plecau spre case cu taxiul și le-au reproșat pe un ton dur prestațiile și eșecurile în serie. Străinii au preferat să plece cu autocarul la Săftica și să-și petreacă noaptea acolo.

Contre între românii și străinii de la Dinamo

Mihalcea e într-o situație delicată. Sursele GSP afirmă că românii îi acuză pe străini că nu-și dau interesul, că au salarii mari și că oricum vor pleca și-și vor găsi alte angajamente. În schimb, fotbaliștii autohtoni sunt acuzați și de străini, și de oficiali, că dau curs anumitor idei sosite din afara clubului - gen ex-managerul Florin Prunea. 

„La ceea ce arată pe teren, nici unii, nici alții nu-și respectă antrenorul, a intervenit o ruptură între ei. Fiecare pare interesat de el însuși, fuge de responsabilitate”, a povestit un apropiat al echipei.

Armistițiul propus de DDB

Astăzi, reprezentanții DDB ar vrea să meargă la Săftica să discute cu jucătorii, pentru a-i motiva, mai ales că spectrul retrogradării e tot mai evident. În ciuda îndemnurilor violente ale unor suporteri, cei din board-ul fanilor-acționari vor să rezolve calm situația și să aducă un armistițiu în lot. Unii dintre ultrași au cerut să nu se mai pună la megafon cântecele galeriei: "Astfel auzim și noi ce-și spun fotbaliștii, suntem curioși cum comunică ei între ei!"

4 eșecuridin 5 are Dinamo în ultimele 5 partide oficiale, în acest parcurs înregistrând doar o victorie, cu Clinceni, în Cupă: golaveraj 2-8

FOTO. Dinamo - FCSB 0-3, prin vizorul fotoreporterilor GSP: 

+35 FOTO

VIDEO. Un om de la Dinamo ripostează după umilința din derby și vine cu o propunere: „Noi am eliminat FCSB, să jucăm noi în retur!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Investitorii turci vin tare din urmă: „Vor să bage bani, sunt foarte potenți financiar” » Cine ar fi în spatele afacerii

Adrian Mihalcea ar putea pleca de la Dinamo după următorul meci » Ore decisive în „Ștefan cel Mare”

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile despre debandada de la Dinamo: „Diversionistul Popescu face parte dintr-un grup care decide tot” » Bere adusă pe blat, glume deplasate, furturi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
creeperno
creeperno  •  27 Iunie 2020, 23:02

Aduc spaniolii valiza cu bani la meciul de baraj si sigur evitam retrogradarea :))

105662257060988
Eugen Qy  •  27 Iunie 2020, 21:07
Postat de kenthehero pe 27 Iunie 2020, 17:30

ha ha ha. ce ai spus? ha ha ha. iasiul este momentan deasupra ultimelor 3 locuri. la cum joaca sibiul si iasi,va bat lejer si se salveaza de la retrogradre. chindia in schimb cred ca o sa termine pe ultimul loc si voi pe penultimul loc.

Chiar daca momentan Dinamo bate apa-n piua, va castiga atat cu Sepsi cat sui cu Viitura (prietenii stiu de ce ) si va ajunge la baraj pe care-l va castiga prin neprezentarea adversarei ! ha haha !

22cea
22cea  •  27 Iunie 2020, 18:53

Ceafa lata ala din poza e mare sef la DDB , n-as baga nici macar un leu acolo , o sleahta de interlopi .

Vezi toate comentariile (27)
Comentează