FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Un fost antrenor de la Dinamo, despre teoria suporterilor că unii ar vrea echipa retrogradată: „Îngrijorarea fanilor e normală. Nu toți oamenii din club trag la aceeași căruță”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2022 13:24 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 13:39

Adrian Mihalcea, fost antrenor și jucător la Dinamo, a vorbit despre situația complicată din cadrul clubului. Dinamo se află în fața meciurilor de barajul de promovare / retrogradare cu „U” Cluj.

Antrenor la Unirea Slobozia, în Liga 1, Mihalcea a vorbit la GSP LIVE despre dineul organizat de Nicolae Badea. Unii dintre suporteri consideră că Nicolae Badea vrea să vadă echipa retrogradată pentru a o prelua și a evita să conducă alături de DDB.

Răzvan Zăvăleanu a sărit la gâtul lui Nicolae Badea pentru dineul oferit jucătorilor: „Nu era momentul pentru petreceri” + Ce spune despre situația financiară de la Dinamo
DINAMO
Răzvan Zăvăleanu a sărit la gâtul lui Nicolae Badea pentru dineul oferit jucătorilor: „Nu era momentul pentru petreceri” + Ce spune despre situația financiară de la Dinamo

VIDEO Adrian Mihalcea nu are încredere în viitorul lui Dinamo: „Lucrurile pot degenera!”

„Situația este îngrijorătoare, având în vedere ce am ascultat. Situația e instabilă, la nivel financiar. Există aceste probleme de 3-4 ani. Ca joc, Dinamo e într-o perioadă bună, dar când nu ești plătit sau ești mințit, lucrurile pot degenera. Marea durere a jucătorilor e că nu-și primesc banii, nu că alții ar putea avea venituri din alte surse.

E păcat. Observ că nu toți oamenii din club trag la aceeași căruță. Nu aș merge atât de departe încât să cred că s-ar întâmpla ceva negativ. Poate dineul cu domnul Badea a fost doar o masă, se practică aceste cine motivaționale. Îngrijorarea fanilor e normală. Ei sunt principalii finanțatori și vor să cunoască situația reală. Se vede că sunt îngrijorați.

De acum 2-3 ani, Dinamo se îndrepta spre un meci de baraj”, a spus Mihalcea la GSP LIVE.

Domnul Badea nu mai sponsorizează Dinamo. A fost un contract de sponsorizare, desfășurat înainte de procedura de insolvență, dar atât. Nu am informații certe, dar cred că nici jucătorii nu au mai primit bani de salarii de la Badea. 

Oricine e binevenit să vină cu bani la Dinamo. Îi aștept pe toți, dar, din păcate, acest lucru nu se întâmplă. Aș vrea ca forțele dinamoviste să se coaguleze în jurul echipei și s-o sprijine într-un moment greu, dar pare că fiecare e pe drumul lui.  Situația financiară a clubului e instabilă. Sunt niște datorii la zi, sunt oameni, suporteri și cei trei care dau bani constant, care în fiecare zi virează bani către club. Și mai avem contracte de publicitate. Dar până în iulie, când sperăm să vină o tranșă din drepturile TV, situația va fi destul complicată. Se fac eforturi mari în fiecare zi. Sunt restanțe acumulate. Sper s-o scoatem la capăt 
– Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

Citește și:

Nicolae Badea vrea să blocheze și noua siglă a lui Dinamo! Planul omului de afaceri

Dineul suspect din Herăstrău aduce iureșul la Dinamo! » Acuzații de complot la baraj: „Badea rezolvă acum cu jucătorii să picăm în «B»!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
creeperno115
creeperno115  •  18 Mai 2022, 22:47

Muresan nu face nicio cina caci nu mai este interesat de Dinamo

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  18 Mai 2022, 18:58

Întrebați jucătorii...ce e asa greu ...i-a motivat sau Nu? *** din partea tuturor ! Adică cine mai tare pe zona...de ce nu le da și Zavaleanu o cina ? Sa vina și Mureșan cu o cina ! Și presa bineînțeles sa fie chemata și ea sa stea la intrare sa taie bilete ! Unde își pierd alții după-amiezele....e treaba lor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează