FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Florin Bratu s-a întâlnit cu șefii lui Dinamo » Cine mai e așteptat la negocieri + când se face marele anunț

Florin Bratu s-a întâlnit cu șefii lui Dinamo
Florin Bratu s-a întâlnit cu șefii lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 18:35 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 18:46

Florin Bratu, 43 de ani, tocmai a avut o întrevedere cu acționarii lui Dinamo, care au dorit să afle modul de lucru și viziunea celui alintat ”Mitraliera” de către fani. Șefii dinamoviști așteaptă o discuție, ce poate fi decisivă, și cu Liviu Ciobotariu

Dinamo își caută antrenor după ce a reziliat de comun acord cu Ovidiu Burcă, 43 de ani, marți după-amiază. Între timp tehnicianul care a promovat "haita" în primul eșalon a susținut astăzi o conferință de presă la Săftica, la câteva minute după ședința de pregătire ce a fost susținută de secunzii săi, Sorin Colceag și Iulian Mihăescu.

Acționarii "câinilor" s-au întâlnit dimineață cu Ionuț Badea, care a lucrat în două mandate la echipa națională, printre altele, GSP.ro informând de faptul că actualul analist TV, de la DigiSport, a fost în vizită la sediul grupării.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ovidiu Burcă, în cursa pentru postul de A1 la Dinamo? » „Aș veni cu drag, dar numai în situația asta”
DINAMO
Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ovidiu Burcă, în cursa pentru postul de A1 la Dinamo? » „Aș veni cu drag, dar numai în situația asta”

Cine este omul care ar mai continua din vechiul staff ce-a realizat promovarea

Totodată, pe seară, Florin Bratu, 43 de ani, care a fost favoritul zilei de ieri, a fost chemat la discuții de către conducătorii roș-albilor. Șefii dinamoviști au vrut să aibă o convorbire directă cu actualul director tehnic de la CS Dinamo (L3), să afle viziunea antrenorului care a mai condus echipa din prima divizie în play-out-ul ediție 2017/2018, în chiar primul sezon în care "câinii" au ratat play-off-ul.

Oficialii bucureșteni au dorit să afle planurile tânărului antrenor și, conform informațiilor GSP, urmează să-l anunțe în această seară, cel târziu mâine dimineață, ce decizie au luat. "Bratone-Mitraliera" ar veni alături de secunzii săi, fiindcă actualii de la echipă doresc să părăsească Dinamo. Doar Iulian Mihăescu va rămâne din vechea echipă, antrenor cu licență PRO, care este de mulți ani angajatul grupării și "mantaua de vreme rea" la nevoie.

11etape consecutive fără victorie a adunat Dinamo în L1, opt eșecuri și trei remize

Mai așteaptă un răspuns de la Liviu Ciobotariu

Oficialii dinamoviști voiau să aibă în această seară și o discuție lămuritoare cu Liviu Ciobotariu, care tocmai a devenit liber de contract după ce a fost demis de Sepsi. Rămâne de văzut dacă Ciobi va dori să se înhame la o muncă teribilă, evitarea retrogradării cu Dinamo, mai ales că este un om atent la mișcări și ar fi dorit ca abia în pauza de iarnă să ia o decizie în privința viitorului săi.

Șefii "câinilor" ar fi dorit să se vadă în această seară cu Liviu Ciobotariu. Antrenorul ar urma să lucreze alături de secunzii săi "tradiționali", Cătălin Munteanu și Adrian Iordache, care, la rândul său, au trecut dinamovist.

Florin Bratu a făcut minuni în play-out-ul 2018 cu Dinamo: locul 1 cu copiii!

Bratu-"Mitraliera", cum este alintat de către fanii care n-au uitat episodul victoriei din Derby de România din 2008, este în acest moment director tehnic la CS Dinamo, la echipa de fotbal a "câinilor" din L3. Există o înțelegere a acestuia cu oficialii grupării prin care poate pleca de acolo, fără probleme, dacă va exista o oportunitate pentru primul eșalon.

Florin Bratu nu a dorit să detalieze situația apărută la Dinamo după plecarea lui Ovidiu Burcă. Totuși, chestionat pe seama posibilității de a reveni în Ștefan cel Mare, antrenorul nu ar spune "nu"! Florin a preluat echipa din mers în 2018, după ce Vasile Miriuță a ratat accederea în play-off cu Dinamo. În primăvara acelui an, "câinii" au impresionat în play-out, pe care l-au câștigat la pas, cu o echipă formată din mulți tineri crescuți în Ștefan cel Mare!

M-aș întoarce, dar nu e ușor! E o situație provocatoare, grea. Dar deocamdată nu e nimic cert. Așa că nu are rost să vorbim. E greu, mă doare sufletul de situația lui Dinamo. Ca dinamovist e greu să refuzi, dacă aș fi contactat. Nu e ușor, trebuie să ne gândim, să vedem, să fim atenți
Florin Bratu pentru GSP.ro, marți, după plecarea lui Ovidiu Burcă

VIDEO Ultimele precizări ale lui Ovidiu Burcă: bugetul de salarii la Dinamo, perioada de tranziție, o posibilă revenire, planuri de viitor personale și șansa de a antrena o rivală a dinamoviștilor

Citește și alte știri:

Au găsit antrenor! Un tehnician neamț vine în SuperLigă: prezentarea joi, ora 17:00

Andone alege dintre cei 3 antrenori de pe lista lui Dinamo: „E direct, așa era și ca jucător!” versus „Are acest mare avantaj”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
contrabas3
contrabas3  •  29 Noiembrie 2023, 22:49
Postat de contrabas3 pe 29 Noiembrie 2023, 19:42

Îmi place sistemul american: dacă vrei loc de muncă îți trimiți aplicația și CV-ul la companiile la care vrei să lucrezi, și dacă ce e în CV (plus interviul) convinge angajatorul, atunci iei job-ul. În Romania, în fotbal, presa numește (batjocoritor) practica asta ,,s-a AUTOPROPUS”, deși oricine în lumea asta își caută job ,,se autopropune”. Problema în Romania este că CV-urile antrenorilor nu au prea multe *** - au mai degrabă CONS. —— Oricine vine antrenor la Dinamo o să aibă o misiune grea - prima este să îi facă pe jucători să uite bătaia pe care le-am dat-o Duminica trecută, iar apoi să îi convingă pe aceiași jucători să și joace fotbal, dacă nu vor să retrogradeze.

Mă prostule de cenzo, tu știi ce-a alea *** și CONS?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno534
creeperno534  •  29 Noiembrie 2023, 22:37

Foarte bine!

Catisr
Catisr  •  29 Noiembrie 2023, 20:22

E clar, se vrea retrogradarea !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează