FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-1

DINAMO - ASTRA 1-1. Penalty-ul refuzat oaspeților n-a fost singura greșeală pro-Dinamo! Paul Anton, iertat de eliminare » Verdictul lui Crăciunescu

Paul Anton a fost iertat de arbitrul Andrei Chivulete / Captură Digi Sport +9   FOTO
Paul Anton a fost iertat de arbitrul Andrei Chivulete / Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 07:00 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 09:44

Dinamo a fost cea mai dezavantajată echipă din acest sezon, însă a beneficiat de două erori în favoarea sa în partida de aseară cu Astra Giurgiu, încheiată 1-1.

Penalty-ul refuzat Astrei în finalul de meci, la duelul dintre Abdoulaye Ba și Azulay, n-a fost singura fază judecată într-o manieră pro-Dinamo. 

În prima repriză, la scorul de 0-0, Paul Anton, mijlocașul „câinilor”, a fost iertat de eliminare după o intrare dură comisă asupra lui Dario Canadjija. Anton l-a călcat pe gleznă pe adversarul său, însă „centralul” Andrei Chivulete i-a acordat doar „galben”. Verdictul lui Ion Crăciunescu nu lasă loc de interpretări: 

„Este clar de cartonaș roșu. Îi pune în pericol integritatea jucătorului de la Astra, îl calcă direct pe gleznă, a avut mare noroc jucătorul de la Astra, nu știu cum de a scăpat”
Ion Crăciunescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Astra 1-1

Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
+5 FOTO

Citește și alte știri despre meciul Dinamo - Astra 1-1: 

Cosmin Contra, supărat pe jucătorii săi: „Trebuie să-și asume responsabilitatea”

DINAMO - ASTRA 1-1. Eugen Neagoe, nemilos cu suporterii din PCH: „Văd că acum nu mai sparg nimic” + ironii pentru spanioli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
blackknight
blackknight  •  16 Noiembrie 2020, 10:59
Postat de florar pe 15 Noiembrie 2020, 12:13

Ce ma???Te deranjeaza aruncarile pe jos????De cand ???Parca va placea aruncarile si teatrul jucat de Gonzales...ati uitat asa de repede???

ba voi trebuiasti sa pierdeti cu 3-0 in semifinalele cupei romaniei... ciocu mic stelistule!

blackknight
blackknight  •  16 Noiembrie 2020, 10:59

ahhh cand e un arbitru pro-dinamo (a fost pro-dinamo si merita sanctionat, tre sa fim corecti), toata presa urla... (pe buna dreptate) cand erau greseli anti-dinamo... incepeam sa spunem ca au jucat prosti si sa deviem de la aceasta problema

fibra
fibra  •  15 Noiembrie 2020, 14:02

Trebuie sa fii nauc sa nu vezi ca a fost de rosu,

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close