FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA

DINAMO - ASTRA // 5 cifre care arată echilibrul meciului Dinamo - Astra: avantajul „câinilor + cine sunt jucătorii-cheie

Articol de - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 17:28

Dinamo și Astra Giurgiu se duelează sâmbătă seara, de la ora 20:00, în partida care reprezintă ultima șansă a „câinilor” în lupta pentru play-off. 

Partida din „Ștefan cel Mare” e, cel puțin pe hârtie, una ce stă sub semnul echilibrului dacă e să ne raportăm la bilanțul „câinilor” de pe teren propriu sau la istoricul meciurilor directe. GSP.ro prezintă mai jos 5 cifre care arată echilibrul meciului Dinamo - Astra: 

1. O singură înfrângere au suferit roș-albii în ultimele 10 meciuri disputate acasă, 1-2 cu Sepsi. În rest, 7 victorii și două remize. 

2. Astra a bifat recordul stagiunii - 8 victorii consecutive - din totalul de 13 din palmaresul sezonului  

3. Palmares cu Dinamo gazdă: 17 meciuri - 6 succese Dinamo - 6 remize - 5 victorii Astra 

4. Giurgiuvenii au marcat 8 goluri pe contraatac, cele mai multe dintre toate competitoarele. Echipa a înscris 33 de goluri, însă numai 12 în deplasare. 

5. Doi fotbaliști de urmărit în afara clasicilor Fabbrini, respectiv Budescu și Alibec. Deian Sorescu, 5 goluri şi 5 pase decisive, respectiv Valentin Gheorghe, 8 goluri şi două pase decisive. 

  • Dinamo - Astra se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport

VIDEO // Match Preview Dinamo - Astra

Vezi și: 

VIDEO GSP LIVE // Tactica incredibilă a lui Dragomir! Cum aducea bani la LPF: „Mă prostituam în fiecare marți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează