LIGA 1  ·  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE // Tactica incredibilă a lui Dragomir! Cum aducea bani la LPF: „Mă prostituam în fiecare marți”

Vineri, 31 Ianuarie, 09:25

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de fotbal, a fost invitat în această dimineață la GSP Live. Acesta a vorbit despre împrumutul de care Dinamo a beneficiat din partea LPF și a povestit cum Liga producea bani în trecut.

„Și eu am dat împrumuturi. Bine a făcut Gino (n.r. Gino Iorgulescu, actualul președinte al LPF) că a făcut treaba asta. Dar eu dădeam împrumut din banii Ligii. Asta este nenorocirea. Pe timpul meu, eu făceam bani. Nu din drepturile TV. În decursul vieții n-am luat niciun leu din drepturile TV, deși aveam dreptul să iau, conform legii, până la 2%. Dar acum nu e bine, pentru că sunt banii tuturor cluburilor”, a declarat Dragomir la GSP Live.

Dumitru Dragomir: „Mă prostituam în fiecare marți”

Dumitru Dragomir a dezvăluit că inventa anumite subiecte în conferințele de presă pentru a obține mai mulți bani din contractele de publicitate.

De multe ori mă prostituam în fiecare marți, să fac rating, și-atunci în spatele meu veneau firme de sponsorizare. Marți aveam câte o conferință de presă, după cum știe toată lumea. Întrebam cum a fost ratingul, iar când nu mergea ceva, inventam, «băgam în ele».

Eu nu-i menajam deloc pe patroni și pe președinți, deși nu spuneam chiar toate prostiile care se întâmplau. De exemplu, era un medic dentist sau un constructor și își punea fiecare firma în spatele meu, pe panou. N-a existat an în care să nu fac 1 milion de euro din publicitate”, a încheiat Dragomir.

Vezi și:Mulți s-au întrebat cum de și-au permis Speak și Ștefania să-și cumpere o vilă aproape cât un bloc. Acum s-a aflat adevărul

Libertatea

Comentarii (8)

addytzu  •  02 Februarie 2020, 09:14

Te asteapta vreo 8 ani de inchisoare cel putin.Acolo sa vezi cum se "prostitueaza"lumea.

vidoq  •  31 Ianuarie 2020, 13:37

Jjigodie penală!

andi_frunzescu  •  31 Ianuarie 2020, 13:33

Eu credeam ca asta scrie vreo "lucrare "de la Jilava ca sa scape mai repede de inchisoare pentru milioanele alea de euro de la Liga pe care si-i le-a insusit ilegal.Securistu'asta a facut multe ilegalitati si trebuia sa dea interviuri de la Jilava acum daca traiam intr-o tara cu o justitie adevarata.

Vezi toate comentariile (8 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1