FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, amenințată înaintea meciului direct cu fostul jucător: „Am așteptat, am așteptat, dar gata, merg la FIFA!”

Atacantul italian Mattia Montini (28 de ani) își va înfrunta runda următoare fosta echipă, în duelul Dinamo - Astra.
Atacantul italian Mattia Montini (28 de ani) își va înfrunta runda următoare fosta echipă, în duelul Dinamo - Astra.

Articol de - Publicat marti, 27 octombrie 2020 17:02 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 18:04

Atacantul italian Mattia Montini (28 de ani) își va înfrunta runda următoare fosta echipă, în duelul Dinamo - Astra

  • Dinamo și Astra se vor întâlni vineri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport.

Mattia Montini, 28 de ani, a mărturisit Gazetei Sporturilor că poartă respect suporterilor dinamoviști, în schimb le bate obrazul șefilor clubului care l-au dus cu vorba. Răspunsul pe teren, vineri seară, de la ora 21:00, pe Național Arena. 

Italianul de 28 de ani este încercat de sentimente contradictorii. A rămas cu fanii dinamoviști în suflet, în schimb are aversiune față de conducerea clubului, care, și pe el, l-a dus cu vorba. Oricum, o problemă suplimentară pentru Pablo Cortacero care este neîntrecut în promisiuni financiare și anunță că va oferi un implant de multe milioane de euro clubului al cărui acționar majoritare este.

Montini vrea banii de la Dinamo

După două meciuri în care a irosit oportunități de gol, italianul îndrăgostit de București și de România vrea să spargă gheața tocmai cu fosta lui echipă. 

"Muncim bine și din greu la Astra, suntem pe un drum bun și așteptăm cu încredere meciul de vineri. Sunt focusat pe munca mea, vreau să simt momentul și să nu mă gândesc prea mult la sentimente. Va fi un meci special pentru mine, atât pentru că întâlnesc echipa la care am jucat, cât și faptul că este un club important în România. Dacă voi marca, din respect și apreciere pentru suporterii lui Dinamo, nu mă voi bucura și nu voi celebra reușita. Cu toate că am o mare supărare în interior", a povestit Montini pentru Gazeta Sporturilor.

EXCLUSIV Dinamo, amenințată înaintea meciului direct cu fostul jucător: „Am așteptat, am așteptat, dar gata, merg la FIFA!”
Mattia Montini

Montini stă la coadă

Fotbalistul are de încasat și acum câteva salarii restante, termenul agreat de el cu conducerea roș-albilor a expirat de mai multă vreme, astfel că Mattia se vede nevoit să ia o decizie extremă. 

„Îmi pare rău, dar mă voi vedea nevoit să mă adresez FIFA! Am așteptat, am așteptat, dar s-a depășit cu mult limita. Am fixat o dată convenabilă, a trecut, a tot trecut, și clubul nu a respectat. O să vedem ce va fi, momentan, mă concentrez doar la fotbal, strict la meci", a mărturisit fotbalistul. 

Cel puțin alți doi ex-dinamoviști, Dan Nistor (20.000 de euro) și Laurențiu Corbu (5.000 de euro) s-au adresat forurilor FRF pentru a-și căpăta banii restanți, neachitați conform protocolului stabilit între părți. 

17 goluria marcat Mattia Montini în tricoul lui Dinamo, în 47 de meciuri

VIDEO. Sergiu Hanca: „Mă așteptam ca Dinamo să aibă rezultate mai bune, dar nu e timpul pierdut!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Pablo Cortacero a rupt tăcerea! Anunț major despre viitorul lui Dinamo și Cosmin Contra: „Voi închide gura tuturor!”

EXCLUSIV. Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo: „De asta se plâng fotbaliștii, nu de lipsa banilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
perrorojo71
perrorojo71  •  28 Octombrie 2020, 13:19
Postat de dvd1 pe 27 Octombrie 2020, 19:08

va fi o noua infringere pt Dinamo. Nu au nici cea mai mica sansa. Da asta gol sigur. Iar bani nu o sa vada ca nu are de unde. S-a terminat cu Dinamo. Poate sa se duca la ce comisii vrea el, Dinamo nu mai exista deci nu are de unde lua bani. HUOOOOOOOOOO Dinamo

Ai mari frustrari, *** Sanatate !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

perrorojo71
perrorojo71  •  28 Octombrie 2020, 13:17

Mascalzone ! Sezonul trecut ai fost ZERO BARAT, nu ai ajutat echipa cu nimic in momentele grele, ai jucat impotriva noastra, ai fost degeaba pe teren. Nu meriti nicun ban. VERGOGNA !

doardinamo1948
doardinamo1948  •  27 Octombrie 2020, 23:17
Postat de skins_berceni pe 27 Octombrie 2020, 22:01

Pe bune? Ăștia mai vor si bani pentru ca au jucat la fc ***????

Domnul skid marks Berceni FC Dinamo București e numele echipei, poate va aduceți aminte cu câta mândrie ați ridicat cartonașele ROȘ-ALBE cu care ați scris DOAR DINAMO BUCUREȘTI! Sănătate, libertate și pace, va doresc!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează