FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Semne de întrebare ridicate după anunțul de la Dinamo: „Al cui e terenul din Adunații Copăceni pe care a pus ochii Mureșan?”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2022 11:13 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2022 12:06

În direct la GSP LIVE, Costin Ștucan a ridicat semne de întrebare legate de planul lui Dinamo de a-și muta baza de antrenament la Adunații Copăceni.

Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului, a anunțat că formația vrea să se mute de la baza din Săftica și plănuiește să construiască o bază nouă de pregătire, departe de București, în localitatea Adunații-Copăceni, județul Giurgiu. 

Costin Ștucan vine cu lămuriri în cazul Nedelcearu: „Îi voi prezenta scuze în direct”
GSP LIVE
Costin Ștucan vine cu lămuriri în cazul Nedelcearu: „Îi voi prezenta scuze în direct”

VIDEO Costin Ștucan, despre situația de la Dinamo: „Echipa trăiește într-o lume a proiectelor. E haos în club când vine vorba de bani”

„E impresionant că Dinamo se gândește la viitor. Nu se gândește să pună lacătul la club, ci se gândește la viitor. Eu mă întreb a cui a fost ideea și al cui e terenul din Adunații Copăceni, pe care a pus Iuliu Mureșan ochii. Dacă a identificat terenul, întrebarea e al cui e terenul. Mă gândesc că la Adunații Copăceni nu e criză așa mare de terenuri. Sau poate e. 

Deci, Dinamo a stat cu ochii pe piața imobiliară. Dinamo își concentrează o parte din energie pe play-out și salvarea de la retrogradare, dar a stat și cu ochii pe piața imobiliară din Adunații Copăceni. 

Mureșan zice că «La Săftica nu e loc pentru dezvoltare». Credeam că la Săftica nu există interes pentru nimic. Baza se degradează pe zi ce trece. O lași să se degradeze pentru că nu ai bani nici să treci strada. Dar spui că vrei să-ți faci o bază de milioane de euro.

Mi se pare că Dinamo trăiește într-o lume a proiectelor. Își proiectează niște lucruri către 2030, dar clubul nu are nicio siguranță că va ajunge până atunci. Clubul e în pericol să dispară. Dacă retrogradează, ce se va întâmpla? 

Dinamo are nevoie de stabilitatea sportivă și financiară. Acolo e un haos teribil. Nu știe nimeni cine dă bani la club. E un hățiș în jurul clubului și nimeni nu are interes să-l dezlege. Inițiativa fanilor de a strânge bani e admirabilă, dar cine și cum îi administrează? Ce interese mai are Nicolae Badea? Ce alianțe sunt între Badea, PCH și alți oameni de afaceri care tot dau bani? De stadion nu am auzit nimic de 6 luni. Se spune că mai trebuie un acord din partea unui ministru, se spune că vor intra buldozerele... ”, a explicat Costin Ștucan la GSP LIVE.

Citește și: 

Cum a reacționat Uhrin când a fost întrebat de Bonetti: „Dacă vine, vom antrena împreună”

Dinamo, investiție de 42.000 € » Șefii „câinilor” confirmă pentru GSP: „Va fi la dispoziția echipei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
zizu
zizu  •  01 Aprilie 2022, 20:57
Postat de elgabri pe 01 Aprilie 2022, 17:53

Al cui este GSP ul ?? Cine l controleaza ??

Exact! Vin și eu cu aceeași întrebare! Dacă știucan se poate întreba,noi de ce nu am putea?

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  01 Aprilie 2022, 17:59
Postat de ando89 pe 01 Aprilie 2022, 12:29

Breaking news! Comitetul executiv al UEFA a decis astăzi că noile reguli de fair-play financiar să țină cont de clauzele de reziliere impuse de cluburi jucătorilor. Se pare că în acest clasament FCSB este chiar după Real, City si Psg. La indicatorul clauza/salariu jucător ocupă locul 1 în lume, ceea ce este extrem de onorant. Suntem în continuare în frunte în topurile mondiale prin anumite centre de excelență!

De 1 Aprilie?!Puah!

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  01 Aprilie 2022, 17:58
Postat de paroi pe 01 Aprilie 2022, 13:38

Ce rușine să îți propui să te antrenezi la Adunații Copaceni. Păi asta scade direct valoarea brandului și moralul grupului. N-ai cum să te duci acolo nici dacă ți-l oferă gratis. După faza cu echipamentul verde, asta e a 2-a umilință pe care fanii dinamoviști trebuie să o suporte în acest sezon. Și cine știe? Poate și în viitor...

Bai nea „paroh”-Mureșan a precizat ca viitoarea„baza” de la Adunații Copaceni(pompos spus),e pentru...copii și juniori!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează