FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamo e la pământ, dar mai sunt și suporteri care cred în Ovidiu Burcă: „Ne lipsește doar norocul”

Dinamo e la pământ, dar mai sunt și suporteri care cred în Ovidiu Burcă
Dinamo e la pământ, dar mai sunt și suporteri care cred în Ovidiu Burcă

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 16:29 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 17:28

Dinamo a adunat 10 etape la rând fără victorie, dar suporterii „câinilor” i-au așteptat pe jucători pentru fotografii la Craiova. Chiar și antrenorul Ovidiu Burcă a fost încurajat după un nou eșec, de fani veniți din orașul natal, Slatina.

„Câinii” nu mai lasă locul 15! Echipa lui Ovidiu Burcă este împotmolită pe penultima poziție a clasamentului, ultima victorie fiind pe 19 august în deplasarea de la Voluntari (3-2). 

Pândește postul lui Burcă? Atac la antrenorul lui Dinamo: „Ce transferuri? Nu jucătorii sunt problema”
DINAMO
Pândește postul lui Burcă? Atac la antrenorul lui Dinamo: „Ce transferuri? Nu jucătorii sunt problema”

Situație fără ieșire la Dinamo

De atunci au trecut 10 etape, în care roș-albii au adunat 3 remize și 7 eșecuri. Duminică, în Bănie, a fost o altă înfrângere fără gol marcat, 0-1 cu CS Universitatea Craiova.

Așa cum a sesizat și Ovidiu Burcă după meci, suporterii care vin la meciuri sunt încă foarte blânzi cu „câinii” care prestează pe teren. Aceasta în ciuda faptului că formația jonglează din nou cu retrogradarea, așa cum s-a mai întâmplat în 2020, 2021 și 2022, în ultima situație, în luna mai a anului trecut „haita” retrogradând.

Nu îmi aduc aminte în istoria clubului acesta ca suporterii să aibă atâta răbdare cu un lot, cu un antrenor. Cred că e momentul să dăm dovadă de personalitate, inteligență, de luciditate”, a reacționat Ovidiu Burcă la conferința de presă de la finele partidei de la Craiova.

Suporterii sunt răbdători, încă! Cum erau înainte, ce pretenții aveau, nu se compară cu ceea ce sunt acum. Pe vremea mea, la Dinamo, ne fluierau dacă pierdem un meci, nu cinci sau opt! Era o nebunie la tribuna a II-a când mergeai spre tunel, acela era momentul cel mai delicat din meci. Și erau supărați, și înjurau dacă erai pe locul 3 sau 5 în prima divizie.

- George Țucudean, ex-atacant Dinamo, pentru GSP.ro

VIDEO. Galeria lui Dinamo are încă răbdare cu echipa, în online este furtună

Imediat după fluierul final în Bănie, cei aproximativ 700 de suporteri ai „câinilor” i-au primit la salut pe jucători și pe Ovidiu Burcă. Fanii au continuat să cânte pentru Dinamo, au evitat să scandeze împotriva celor înfrânți din nou, iar jucătorii i-au aplaudat pe cei ce au cântat non-stop pe „Ion Oblemenco”.

Galeria încă are multă răbdare cu jucătorii, spre deosebire de suporterii din mediul online. Acolo, este furtună! Fanii fie sunt furioși, fie s-au împăcat cu gândul că Dinamo va retrograda. Din nou. Principalii acuzați sunt Andrei Nicolescu, administratorul special, și Ovidiu Burcă, antrenorul principal.

VIDEO. Suporterii lui Dinamo i-au așteptat pe jucători pentru fotografii

După meci, în jur de 30 de suporteri ai „câinilor” i-au așteptat pe jucători la autocar. Dar nu pentru a-i apostrofa, ci pentru poze! Jucătorii au stat, docili, la fotografii și le-au făcut plăcerea suporterilor, mulți puști veniți cu părinții.

De exemplu, Christian Ilic a dorit, inițial, să evite situația și să ajungă printr-o altă zonă la autocar, dar, când a fost solicitat de puști pentru poze, a stat cu fiecare și chiar a schițat un zâmbet de complezență. Ceilalți jucători au pozat afișând o mină încruntată.

La fel ca Ovidiu Burcă, ultimul sosit la autocar, mai ales că a avut și conferință. Antrenorul aflat la primul sezon de Liga 1 a fost chemat lângă autocar, la gardul despărțitor, de un grup de suporteri din Slatina, orașul său natal, iar microbiștii l-au încurajat pe fostul fundaș.

„Mult noroc în continuare, că ne lipsește doar norocul! În rest, am jucat bine, chiar OK”, a transmis unul dintre suporteri. Ovidiu Burcă a stat cu fiecare dintre dinamoviști la poze, în timp ce alții i-au transmis: „Să nu pleci de la Dinamo!” și „Să bați FCSB”.

Următoarea rundă este Derby de România, duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30, Dinamo - FCSB pe Arena Națională.

Citește și alte știri:

Doi titulari de la Dinamo, OUT cu FCSB, alți doi incerți

Dinamo testează doi jucători de la locul 7 din Liga 3 » Unul dintre ei era considerat mai talentat decât Octavian Popescu

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
Trotsky
Trotsky  •  15 Noiembrie 2023, 11:11

Dinamo Socios ăia sunt exact cum s-a referit Lupescu la echipa lui Badea - o prostie, nici nu contează. Sigur că nu poți fi mulțumit de ce se întâmplă, dar la iarnă se va face socoteala si primeni lotul si/sau antrenorul - va fi decizia acționarilor si nu a suporterilor de tastatură, și nici chiar a celor care vin meci de meci să încurajeze echipa. Sigur ca a fost o promovare prematură cu un club care nu era pregătit sportiv si administrativ pentru Liga 1, obiectivul trebuia sa fie, din start, clasarea 11-14, adică ceea ce va fi la sfârșitul campionatului.

5381Sm
5381Sm  •  15 Noiembrie 2023, 09:33
Postat de rocky3 pe 15 Noiembrie 2023, 00:41

Faceț-i?;)

Ezact!;)

rocky3
rocky3  •  15 Noiembrie 2023, 00:41
Postat de 5381Sm pe 14 Noiembrie 2023, 19:56

“Faceți” se desparte cu liniuța. Ghici unde?! Hai Dinamo!!!

Faceț-i?;)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează