FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Doi titulari de la Dinamo, OUT cu FCSB, alți doi incerți

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 09:00 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 11:24

Dinamo nu se va putea baza pe fundașul dreapta Lucas Moura și mijlocașul central Gorka Larrucea, suspendați pentru cumul de cartonașe, în meciul cu FCSB de duminică, 26 noiembrie. „Câinii” speră să-i recupereze pe Bena și Politic, absenți cu Universitatea Craiova (0-1) din cauza accidentărilor. 

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, 26 noiembrie, de la 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Dinamo este penultima în Liga 1. De fapt, a rămas pironită pe această poziție retrogradabilă de mai multe săptămâni, situație cauzată de seria de 10 etape consecutive fără victorie. 

Echipa lui Ovidiu Burcă a adunat trei remize și șapte înfrângeri la rând în prima divizie, nu a mai bifat un succes de pe 19 august, când a învins cu 3-2 la Voluntari.

Dinamo testează doi jucători de la locul 7 din Liga 3 » Unul dintre ei era considerat mai talentat decât Octavian Popescu
DINAMO
Dinamo testează doi jucători de la locul 7 din Liga 3 » Unul dintre ei era considerat mai talentat decât Octavian Popescu

Moura și Larrucea sunt în afara lotului din cauza cumului de cartonașe, Ilic e în pericol pentru etapa cu Sepsi

Eșecul din Bănie, 0-1 cu CS Universitatea Craiova, a venit la pachet cu două vești negative pentru Ovidiu Burcă în perspectiva a ceea ce va urma. 

După reluarea campionatului, duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, Dinamo va întâlni FCSB, iar echipa din Ștefan cel Mare va fi lipsită cu siguranță de două piese importante în angrenajul formației.

Gabriel Moura și Gorka Larrucea au primit al 4-lea cartonaș galben în Bănie și vor fi doar spectatori pe cel mai mare stadion al țării, contra rivalei. 

În ceea ce-l privește pe Christian Ilic, mijlocașul a încasat și el un avertisment contra oltenilor, a ajuns la cota 3, este la doar un "galben" distanță de suspendare, iar după etapa cu FCSB este meciul din deplasare cu Sepsi.

Au fost 6 luni de zile pe care eu le-am cerut răgaz ca să pot construi o echipă care să se bată de la egal la egal cu orice echipă din Liga 1. Eu m-am săturat să spun că am jucat bine, cu personalitate, curaj și să pierdem de fiecare dată.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Dinamo a primit trei zile libere! Vor fi refăcuți Bena și Politic?

Totodată, alți doi jucători importanți în sistemul lui Ovidiu Burcă, Quentin Bena și Dennis Politic au absentat duminică de la meciul cu Craiova din cauza unor probleme medicale și de văzut dacă ei vor fi refăcuți la timp. Mai ales Politic ar fi o pierdere importantă, s-a văzut și în partida cu juveții, fiind printre puținele soluții ofensive care pot face diferența.

2goluri a marcat Dinamo în ultimele cinci etape

În altă ordine de idei, echipa a primit trei zile libere din partea antrenorului Ovidiu Burcă. Mai exact, fotbaliștii vor reveni la pregătiri, la Săftica, miercuri după-amiază, după ce au ajuns duminică seară în Capitală după partida de la Craiova.

16goluri a încasat Dinamo în ultimele 10 runde în care nu a bifat nicio victorie

Tehnicianul ”câinilor” speră, din nou, că fotbaliștii își vor da un restart după o perioadă cruntă, în care s-au acumulat frustrări și eșecuri.

VIDEO CSU Craiova - Dinamo » „Câinii” au dat autografe și s-au pozat cu fanii după meci

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO A trecut „fotbalul-șampanie” la Dinamo și s-a săturat să fie „ciuca bătăilor”: „Dacă am înscrie și noi, ne-ar fi mai ușor”

Surpriză în topul audiențelor TV de duminica aceasta. Care a fost raportul între FCSB, Craiova și Dinamo versus explozivul Chelsea - City 4-4

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
adinahit05
adinahit05  •  14 Noiembrie 2023, 18:31

Daca stateau cuminti nu incasau atatea galbene. Erau la al patrulea. Nu a fost nici o dedicatie...

parpalache
parpalache  •  14 Noiembrie 2023, 12:39

Cei mai buni jucatori ai lui Dinamo(alaturi de Amzar)!Cartonașele au fost date„cu dedicație”de arbitrii lui Deaconu!Așa se intâmpla cu toate echipele- inaintea unui meci cu fcsb!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează