FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste bună pentru Mircea Rednic » Ultimul transfer a primit cartea verde și poate juca luni!

Petar Gluhakovic (dreapta) // foto: Imago Images
Petar Gluhakovic (dreapta) // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 12:53 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 14:12

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, se va putea baza pe fundașul dreapta Petar Gluhakovic (25 de ani) la următorul meci al alb-roșiilor, cu FC Voluntari.

Luni, 22 noiembrie, Dinamo merge la Voluntari pentru meciul cu echipa de pe locul 6 din Liga 1. Mircea Rednic se va putea baza și pe ultimul jucător transferat, fundașul dreapta austriac Petar Gluhakovic.

Petar Gluhakovic poate juca cu FC Voluntari

Din informațiile GSP.ro, Gluhakovic a primit cartea verde, astfel că poate începe meciul de luni din primul minut. El va purta numărul 26 pentru Dinamo.

Sosirea lui Petar Gluhakovic la Dinamo îi va oferi din nou șansa lui Deian Sorescu, fotbalist cu 6 goluri în sezonul de toamnă, să joace avansat și să se afirme pentru a prinde un transfer în străinătate la iarnă. 

O accidentare teribilă i-a zguduit cariera lui Petar Gluhakovic

Petar Gluhakovic, 25 de ani, transferul numărul 6 al lui Dinamo în această eră cu Mircea Rednic antrenor, a trecut printr-o accidentare teribilă, care i-a zguduit cariera.

Austriacul de 25 de ani, fost internațional de tineret al țării sale, a trecut prin clipe teribile în urmă cu mai mulți ani. În iulie 2018, pe când juca la Austria Viena, a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul drept. A stat pe tușă 233 de zile, până pe 7 martie 2019.

„Este un fotbalist grozav, puternic din punct de vedere tehnic, dinamic și ambițios. Este important să-și revină complet și să-și mențină genunchiul puternic”, au afirmat colegii de la Austria Viena despre Petar Gluhakovic.

Fundașul dreapta nu a mai jucat într-un meci oficial de 12 luni. Ultima sa apariție a fost pe 28 noiembrie 2020, în tricoul celor de la Lokomotiva Zagreb, apoi a mai prins lotul croaților în alte două situații. În februarie 2021 avea să se despartă de această grupare.

După accidentarea care i-a dat atâtea bătăi de cap, fotbalistul a jucat tot mai puţin:

  • 8 meciuri la formația secundă a Austriei Viena, în liga a doua, în ediția 2018/2019.
  • 6 meciuri, 58 de minute în medie per partidă, la Lokomotiva Zagreb, în ediția 2019/2020.
  • 5 meciuri, 61 de minute în medie per partidă, pentru echipa croată, în ediția 2020/2021.

VIDEO » Primele întârzieri de la intrarea în insolvență. Ce se întâmplă la Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Principala cale de salvare, BLOCATĂ! Tribunalul a respins cererea clubului de intrare în insolvență

În 2018 îl avertiza pe Florinel Coman, acum îi explică unde a greșit: „Se vede din avion de ce a căzut! L-au dat de pământ”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dvd1
dvd1  •  19 Noiembrie 2021, 23:53

poate sa joace cine vreti voi sau Rednic rezultatul e acelasi: victorie la scor de maidan pt Voluntari. Retrogradarea lui Dinamo e sigura 100% si imediat dupa retrogradare e desfiintarea. Atit a mai ramas

valyomanyd
valyomanyd  •  19 Noiembrie 2021, 15:17
Postat de tororosso pe 19 Noiembrie 2021, 15:05

„ O ce veste minunată ... de la Dinamo se arată ” ... Păi dacă va juca Dinamo și în 7 tot vor lua 3 puncte că doar fratele Voluntari rămâne credincios .

Bilant Cfr cu Voluntari..16 meciuri, 12 v, 2 e si 2 inf...Voluntari face blaturi si cu Cfr ?

tororosso
tororosso  •  19 Noiembrie 2021, 15:05

„ O ce veste minunată ... de la Dinamo se arată ” ... Păi dacă va juca Dinamo și în 7 tot vor lua 3 puncte că doar fratele Voluntari rămâne credincios .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close