FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV În 2018 îl avertiza pe Florinel Coman, acum îi explică unde a greșit: „Se vede din avion de ce a căzut! L-au dat de pământ”

Florinel Coman, FCSB // foto: Imago Images
Florinel Coman, FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 10:06 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 11:44

Fostul antrenor Ioan Sdrobiș (75) analizează căderea lui Florinel Coman (23), al cărui ultim an a fost marcat de accidentări dese și evoluții slabe.

În urmă cu 3 ani, Ioan Sdrobiș îl vedea pe Florinel Coman drept unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai României, dar îl avertiza că viața extrasportivă i-ar putea afecta cariera. „Are un talent ieșit din comun, îmi place, e talentat de la natură, dar îmi e teamă pentru el. Acest copil trebuie lămurit să nu fie dușmanul lui”, spunea el.

În prezent, după un an în care Coman a înscris doar două goluri, având evoluții șterse și accidentări dese, Sdrobiș a revenit asupra afirmațiilor făcute în 2018.

N-a iertat pe nimeni: „Când îi văd pe Burleanu și Stoichiță la TV, mut pe Paprika!” + „Rădoi să progreseze? Da, nu și-a mai ros unghiile”
FRF
N-a iertat pe nimeni: „Când îi văd pe Burleanu și Stoichiță la TV, mut pe Paprika!” + „Rădoi să progreseze? Da, nu și-a mai ros unghiile”

Ioan Sdrobiș, la GSP Live: „Coman a început răsfățul, cu fetele, mașinile, tatuajul, viața de noapte”

„Care e cauza căderii lui Coman? Se vede din avion! Cum a văzut banul la buzunar, a început răsfățul, cu fetele, mașinile, tatuajul, viața de noapte, toate minunile. Normal că l-au dat de pământ. Tinerii au căzut foarte mult în capcana asta. Vedeți preocupările lor: mașina, tatuajul și fetele, una-n dreapta, una-n stânga. Dușmanul numărul 1 al lor sunt chiar ei!”, a spus fostul antrenor, la GSP Live.

Ioan Sdrobiș a vorbit și despre Denis Alibec (30 de ani), pe care-l consideră „talentat, dar mofturos”: „Alibec, de exemplu, nu are un dușman mai mare decât el. Un mofturos, talentat, dar uite că anii trec, a îmbătrânit”.

Sdrobiș: „Puțin fotbaliști români ca Budescu”

În schimb, l-a lăudat pe Constantin Budescu și regretă faptul că mijlocașul de la FCSB nu a fost convocat la echipa națională pentru meciul cu Islanda.

„Budescu este unul dintre cei mai buni fotbaliști din ultimii ani. Cu Islanda, el din două execuții câștiga meciul! Am observat că se poate lucra cu el, a și slăbit. Dacă tu numai îl tamponezi, sigur că îl termini, săracul, îi iei și cheful de a mai juca fotbal. Puțini fotbaliști români găsim ca Budescu, are fotbalul în el. 

Nu muncește fotbalul, e cu vioara și pianul, ceilalți cu sapa și târnăcopul. Trebuie jumătate cu munca, cealaltă jumătate cu tehnica, fantezia. Astea sunt la el, de ce să nu recunoaștem?”, a afirmat Sdrobiș în dialogul cu moderatorul Alberto Boțoghină.

Citește și: 

Bătăi de cap pentru Gigi și Petrea » FCSB, obligată să scoată din primul „11” un fotbalist cu nume! Cum ar putea arăta echipa în decembrie

Gigi Becali nu dă doi bani pe anunțul lui Anghel Iordănescu: „Nu mai pot eu să dorm acum. Gata, le dau toți banii mei și mă pun în genunchi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
doar...titi
doar...titi  •  19 Noiembrie 2021, 19:44

cat de prost sa fie si sdrobis asta ??sa relateze can-can-uri ??pai bah tataie , antrenorul lui peste prajit ..''cauza caderii lui coman''...nu-i in primul rand faultul ala de sa-i rupa piciorul ???apoi , la revenire frica de contact - pe care tu daca erai antrenor si nu un papitoi care alearga dupa cateva sute de euroi trebuia sa le stii ...apoi reaccidentarea ...si in final banii , femeile si eventuala viata extrasportiva ??...da cum spuneam ce poti sa-i ceri unuia ca szdrobis??!!asta da nume de ''dastept''!!!

853246084756615
Marcel Popa  •  19 Noiembrie 2021, 16:48

Femeia te ridica,femeia te coboară.Coman numai la echipe mari a jucat ,Fcsbee și Viitorul ,.are fotbalist.

corectu
corectu  •  19 Noiembrie 2021, 16:19

Eu știu că a avut pubalgie și i s-a spus că se tratează.A ajuns până la urmă să se opereze.Se speră că nu mai sunt probleme.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează