FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ

DINAMO - CFR CLUJ // Dusan Uhrin îi întoarce laudele lui Dan Petrescu: „Nu cred că am făcut minuni. El a făcut”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 18:28

CFR Cluj joacă împotriva lui Dinamo în cadrul etapei #11 din Liga 1, iar antrenorii celor două echipe s-au copleșit cu laude înaintea întâlnirii din „Ștefan cel Mare”.  

  • Dinamo - CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 19:00, în „Ștefan cel Mare” și va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport, dar și liveTEXT pe GSP.ro.  

Dan Petrescu a apreciat munca pe care a făcut-o Dusan Uhrin într-un timp scurt la Dinamo, spunând că „a făcut ceva magic”. Antrenorul ceh i-a răspuns la fel. 

„Nu cred că am făcut minuni. El a făcut minuni cu CFR, pentru că s-a calificat în Europa League în acest sezon, un obiectiv foarte mare, şi a jucat foarte bine în Europa League. Are jucători foarte buni, nici nu ştiu unde i-a găsit, dar ar putea afişa foarte bine două echipe. Nu vreau să vorbesc despre o primă echipă şi o echipă de rezerve, pentru că toată lumea joacă la fel de bine. Şi a jucat aceste două competiţii foarte bine”, a spus Dusan Uhrin, la conferința de presă premergătoare întâlnirii cu Dinamo.  

Totuși, Uhrin îi asigură pe clujeni că elevii lui nu îi vor menaja: „Obiectivul nostru, ţinând cont că jucăm acasă, este să luăm cele trei puncte. Dar ştim că va fi foarte dificil. Nu cred că jucătorii CFR-ului vor fi obosiţi, pentru că sunt obişnuiţi să joace meciuri puternice de trei ori pe săptămână”. 

VEZI ȘI:

DINAMO - CFR CLUJ // VIDEO Dan Petrescu este precaut înaintea meciului cu Dinamo: „Uhrin le-a făcut ceva magic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
chris_bu67
chris_bu67  •  11 Noiembrie 2019, 17:24

Dușan,mare caracter,bila albă a lui Dinamo!Și felicitări și celui care l-a adus!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează