FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-3

Dan Petrecu exultă: „Cel mai bun meci de când m-am întors!”

CFR Cluj a învins-o categoric pe Dinamo, scor 3-0, în runda #15 din Liga 1. Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, e încântat de prestația elevilor lui. +16   FOTO
CFR Cluj a învins-o categoric pe Dinamo, scor 3-0, în runda #15 din Liga 1. Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, e încântat de prestația elevilor lui.

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 20:52 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 21:12

CFR Cluj a învins-o categoric pe Dinamo, scor 3-0, în runda #15 din Liga 1. Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, e încântat de prestația elevilor lui.

Programul complet al etapei #15

„Scorul e puțin aspru. În prima repriză am început foarte bine, într-adevăr, dar Dinamo nu mai e cea de la începutul sezonului, când avea mulți copii, acum are jucători cu talie, puternici, înalți. Dinamo ne-a făcut viață grea, a fost un meci foarte dificil. 

În repriza a doua au început ei mai bine, dar am avut noroc și nu am luat gol. Sunt foarte mulțumit de atitudinea tuturor jucătorilor. Nu e ușor să joci din 3 în 3 zile. Cred că a fost cel mai bun meci în campionat de când m-am întors. Și Șumudică are meritul lui, pentru că a câștigat 6 meciuri la rând. 

Mă bucur că n-am primit gol în ultimele 3 jocuri din campionat, e cel mai important lucru pentru mine. E presiune la CFR. Dacă pierzi un meci, e dezastru. Peste tot e presiune, dar ca la CFR... mai greu”, a declarat Petrescu la Look Sport+.

Play-off-ul dezavantajează CFR. Dacă ești pe primul loc, evident că nu vrei să pierzi din distanța față de urmăritoare.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Cred că s-a văzut că am tratat foarte serios meciul din primul minut, am făcut pressing sus. E bine că am marcat rapid și ne-am făcut meciul mai ușor. Nu știu dacă a fost așa o diferență mare. Chiar dacă Dinamo e pe locul 15, nu e asta adevărata lor față. Au venit mulți jucători pe parcurs. S-a văzut că nu sunt pregătiți. Noi veneam după o înfrângere, iar moralul nostru nu era unul foarte bun.

- Ciprian Deac, mijlocaș CFR Cluj

Ne pare rău de situația prin care trece Dinamo. E o echipă de tradiție. Consider că am făcut două meciuri proaste în deplasare și am pierdut fără drept de apel. La noi, după fiecare înfrângere e supărare în vestiar. Chiar și după unele victorii, când nu jucăm atât de bine. Trebuie să o ținem pe aceeași linie.

- Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

Cronică: Dinamo a murit, CFR Cluj e prea mare

Dinamo a mai bifat o rușine, pierzând, practic, de când a pășit pe iarbă, Dan Petrescu învingându-l pe Mircea Rednic și cu garnitura secundă a „feroviarilor”.

Dinamo a arătat ca o echipă la retrogradare, CFR Cluj ca una la titlu. Meciul a fost jucat dinainte, echipele s-au prezentat pe gazon ca să bifeze duelul. „Câinii” au pierdut, nu mai e de multă vreme o știre, și împotriva formației secunde a campioanei, care și-a oferit un pansament după eșecul din Conference League. 

În afara șarmului verbal al lui Mircea Rednic, Dinamo n-are nimic în comun cu istoria, cu așteptările suporterilor, cu Dinamo, cu ce se joacă acum în Liga 1. Și dacă se va salva de la retrogradare, este cea mai rușinoasă formație din istoria grupării!

Aceleași scuze penibile

Oricine comentează meciurile lui Dinamo încearcă să găsească scuze, de milă, „câinilor”. Dinamo pare din alt film, în tot cazul nu din prima divizie! Apărare-șvaițer, mijloc inexistent, atac deplorabil. Dinamoviștii așteaptă o minune care întârzie să mai apară. 

Fotbaliștii care n-au mai jucat din mai sau de prin 2020 sunt la fel de slabi precum cei care au ratat pregătirea de vară. Dar cea de toamnă?! Că mai e un pic și se termină sezonul, toți din prima divizie mai strâng un punct, două, trei, doar „câinii" latră la lună și sunt călcați pe cap. Coadă nu mai au de mult.

+12 FOTO

Sorescu, respectiv Debeljuh, studiu de caz

Dan Petrescu a început meciul prin a-i lăuda pe cei de la Dinamo, la interviul dinaintea confruntării, de parcă vorbea de „haita" care domina fotbalul intern la primul mandat al lui Mircea Rednic în Ștefan cel Mare. Nici „Puriul" nu a crezut ce a spus „Bursucul", dar, pe lângă vorbele de complezență, versat, Petrescu a știut cu cine se luptă. 

A dat șansă celor din plan secund, iar meciul a părut că a fost câștigat de la plecarea spre Capitală. Sorescu trăiește și el într-un univers paralel, dacă a pierdut naționala sau ce-o fi pierdut, a făcut-o în primul rând din cauza lui! Ce diferență între el și Debeljuh, un alt fotbalist pe „lista neagră" a propriului antrenor.

Un pacient demn de milă

Dinamo n-are niciun meci fără gol încasat în actuala ediție. CFR Cluj n-a mai avut nicio etapă 2-0 până la pauză, practic, din primul sfert de ceas, rar își aduc aminte fanii „feroviarilor" un meci atât de lesne rezolvat. Torje a încercat să-și respecte cartea de vizită, a mai venit și în spate, practic, l-a blocat pe Debeljuh de la a-și trece în cont dubla, Sorescu chiar are nevoie de câteva săptămâni de pauză! 

Anul se apropie de final, probabil, nici Moș Crăciun nu le-ar putea procura o victorie „câinilor", care au spulberat toate recordurile negative posibile. Deac a semnat sentința partidei, Eșanu mai scoțând în alte două situații la limită. Și arbitrilor le e milă să mai dea minute de prelungire... 

Este cea mai slabă versiune a lui Dinamo, din ultimele trei sezoane la retrogradare. CFR Cluj și-a confirmat statutul de favorită la titlu, în afară de FCSB, se luptă doar cu propriilor recorduri și dispute!

1 golîn 18 confruntări directe cu Dinamo a reușit Ciprian Deac

Clasamentul actualizat din Liga 1

EXCLUSIV Mircea Rednic a rezolvat și marea problemă de la Dinamo! Fundașul dreapta a trecut vizita medicală și semnează luni

Probleme mari cu banii în Liga 1: „Nici FRF nu ne ajută! Suntem măcinați”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
jabs
jabs  •  08 Noiembrie 2021, 12:52
Postat de vasileroaita pe 07 Noiembrie 2021, 21:17

Mă bucur că joacă și Otto Hindrich!! E un baiat talentat și serios!! Are infinit mai multe titluri decât mult-laudatul Vlad!!!

Ce are ?????? la popice..............................................................

jabs
jabs  •  08 Noiembrie 2021, 12:51
Postat de vasileroaita pe 07 Noiembrie 2021, 21:17

Mă bucur că joacă și Otto Hindrich!! E un baiat talentat și serios!! Are infinit mai multe titluri decât mult-laudatul Vlad!!!

CU CINE ?????????????????????????????????????????????? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

vasileroaita
vasileroaita  •  07 Noiembrie 2021, 21:17

Mă bucur că joacă și Otto Hindrich!! E un baiat talentat și serios!! Are infinit mai multe titluri decât mult-laudatul Vlad!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează