FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHINDIA

DINAMO - CHINDIA // Amical în fortăreață! Eugen Neagoe a cerut ca meciul să se joace cu porțile închise: își bănuiește adversarul că e spion pentru Hagi!

Eugen Neagoe, Dinamo
Eugen Neagoe, Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 09:22

Dinamo joacă azi cu Chindia, la Săftica. Neagoe a cerut baricadarea bazei sportive pentru a ține departe de ochii lui Hagi ideile sale tactice.

Eugen Neagoe a programat în această dimineață, de la 10:30, un meci de pregătire cu Chindia special pentru a-și creiona primul „11” în vederea etapei 1, în care Dinamo o va întâlni la Ovidiu pe Viitorul. Tehnicianul dinamovist consideră acest joc extrem de important, astfel că pentru amicalul de azi a luat măsuri speciale. „Geană” a cerut ca baza de la Săftica să fie închisă și securizată, accesul presei și al publicului nefiind permis. Antrenorul roș-alb nu vrea ca Gică Hagi să afle secretele sale tactice și echipa pe care o va trimite în teren.

Conform surselor Gazetei, staff-ul tehnic dinamovist îl consideră pe antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, principalul spion. Aceștia se tem că fostul mare atacant al României îi va furniza toate detaliile lui Hagi, având în vedere relațiile foarte apropiate dintre cei doi.

6echipe românești a antrenat Neagoe ca "principal": U Craiova, Pandurii, Drobeta, Poli Iași, Sepsi, Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
vendredi13
vendredi13  •  10 Iulie 2019, 11:43

Bine că au pus meciul luni....

lapusneanul
lapusneanul  •  10 Iulie 2019, 10:51
Postat de patruvilica5_db pe 10 Iulie 2019, 10:41

Păzea ! ... „New / Dinamo” se pregătește de Champions League ?! Să se antreneze, nene, cu altcineva ; dacă au aflat că sunt spionați de „agenturili străine”! ... Iar „spionul/Moldovan” versus marele antrenor oltean, dacă era iscoada lui Hagi, avea și el împrumutați câțiva fotbaliști de la Viitorul, pentru un viitor târgoviștean sigur. Și eu care începusem să compătimesc sincer haita câinilor roșii !

asa te- au pacalit si pesedistii ca sa-i votezi ?...cum te-a pacalit si vranceanu ?..hahahaha

lapusneanul
lapusneanul  •  10 Iulie 2019, 10:48

ba vrancene, aberezi la greu..pai asta inseamna ca moldovan nu are voi sa vina la meci.?..hahahaha.... auzi la el, presa si publicul( cand au intrat spectatori in baza de la saftica ?)nu are voie la meci deoarece e banuit.....moldovan...hahahaha...prostie cat cuprinde in redactia gsp..:)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează