FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV A refuzat Dinamo pentru a rămâne la o echipă care nu poate promova: „Am un proiect interesant aici”

foto: Imago
foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2023 09:29 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 12:23

Claudiu Niculescu (47 de ani) a dezvăluit la GSP LIVE că Dinamo l-a ofertat zilele trecute, după plecarea lui Ovidiu Burcă.

Antrenorul de la CSC Șelimbăr, liderul din Liga 2, a dezvăluit la GSP LIVE că Dinamo l-a căutat înainte de numirea lui Zeljko Kopic. Fost antrenor la echipa alb-roșie în 2018, pentru doar două meciuri, Niculescu a dezvăluit că a refuzat oferta „câinilor”, dorind să facă performanță la CSC Șelimbăr, deși, în acest sezon, echipa nu poate promova în Superligă.

Zeljko Kopic, după debutul cu înfrângere la „câini”: „De la jucători mă aștept să înțeleagă ce reprezintă Dinamo”
Sepsi - Dinamo
Zeljko Kopic, după debutul cu înfrângere la „câini”: „De la jucători mă aștept să înțeleagă ce reprezintă Dinamo”

VIDEO Claudiu Niculescu, ofertat de Dinamo: „Am un proiect la CSC Șelimbăr”

„Am avut în toamna asta discuții cu o echipă din Liga 1. Dar am refuzat, am zis că nu e momentul. Le-am mulțumit conducătorilor că s-au gândit la mine. Sunt un om parolist. Nu mai e niciun secret. Dinamo a discutat o serie de antrenori. Am fost sunat și eu, dar nu am ajuns la nicio negociere. Le-am mulțumit. Asta e o știre în premieră.

Cu două sau trei zile înainte de Kopic am fost sunat. Dinamo a sunat mai mulți antrenori... Nu, nu mi-a fost frică. Tentația e mare. E vorba de Dinamo. Dar am refuzat. Le-am mulțumit că s-au gândit și la mine. Am zis pas. Am un proiect interesant aici. Și care nu e nici măcar la jumătate. 

Sunt într-un loc în care mă simt bine. Sunt sprijinit și ajutat. Sper ca de aici să fac pasul mai departe, când va fi. Orice antrenor vrea pasul în Liga 1 sau în străinătate. Dar acum vreau să fac performanță la Șelimbăr. Am o ambiție foarte mare. Mai ales că se fac eforturi ca din sezonul viitor să avem drept de promovare”, a spus Niculescu la GSP LIVE.

Acesta a vorbit și despre ce s-a întâmplat în toamna lui 2018, când șefii lui Dinamo l-au demis după doar două meciuri, pentru a-l instala pe Mircea Rednic.

„E posibil ca dacă revin la Dinamo și voi avea performanțe să trec peste ce s-a întâmplat în precedentul mandat. Ai deschis un subiect total neplăcut pentru mine. Atunci am avut săptămâni întregi în care nu înțelegeam de ce s-a întâmplat asta. Am trecut peste. 

A refuzat Dinamo pentru a rămâne la o echipă care nu poate promova: „Am un proiect interesant aici”

Dar atunci m-au încercat multe sentimente, dezamăgire, frustrare, nervi. Toate îmi dădeau o stare de lehamite. Dar a trebuit să trec peste. E un clișeu, însă face parte din viața antrenorilor”, a adăugat Clau-gol.

VIDEO Jucătorii lui Dinamo au cântat alături de galerie după înfrângerea cu Sepsi

Citește și: 

Nicolescu a „explodat” după Sepsi - Dinamo: „E o rușine, își fac de râs meseria! Nu mai pot!”

Dinamo a cerut două penalty-uri în prima repriză cu Sepsi » Verdictul specialistului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bufnila
bufnila  •  05 Decembrie 2023, 13:03

nimeni nu vrea sa lucreze cu bisnitarii care au pus mana pe echipa

DMA87
DMA87  •  05 Decembrie 2023, 13:00

Cât de dinamovist ar fi Claudiu, dar nu cred că poate uita cum a fost dat afară ca antrenor. Cred că e un capitol închis pentru el partea cu antrenatul la Dinamo.

fibra
fibra  •  05 Decembrie 2023, 12:34

Faci performanta la Selimbar ca Oprita la Steaua in cei doi ani fara drept de promovare.La ce foloseste? Sunt insa de acord ca ai refuzat Dinamo care "te-a aruncat" ca pe nimic,dar puteai sa fii corect si sa spui acest motiv si nu cel cu "performanta" la Selimbar.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează