FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Claudiu Niculescu se opune trendului: „Eu nu am cotizat pentru club. Am altele pe cap”

Claudiu Niculescu este unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria recentă a lui Dinamo
Claudiu Niculescu este unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria recentă a lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2020 09:02

Claudiu Niculescu (43 de ani), fostul fotbalist al lui Dinamo și în prezent antrenorul lui CS Mioveni, a dezvăluit că nu a donat pentru club, așa cum au făcut-o mai mulți foști jucători din istoria alb-roșilor.

„Nu, nu am cotizat. Am fost în carantină, unde să mă ocup? Nu m-am gândit la asta. Să vedem, nu știu. Am altele pe cap. Dinamo nu va muri, stați liniștiți”, a declarat Niculescu, potrivit digisport.ro.

Claudiu Niculescu: „E greu pentru suporteri să gestioneze un club ca Dinamo”

De asemenea, fostul idol din Ștefan cel Mare a comentat posibilitatea ca echipa să ajungă în posesia unor investitori spanioli: „Un fond de investiții spaniol, da... A mai fost un fond arab, unul indian. Au tot fost. Până nu e ceva concret, rămân doar niște speculații. Să dea Dumnezeu să fie adevărat și să cumpere clubul. E greu pentrut suporteri să facă față unor cheltuieli așa cum are un club ca Dinamo”, a mai spus Niculescu.

6.000 de membri DDB sunt adunați deja în programul socios. Când vor fi 10.000, aceștia anunță că vor să preia clubul, conform propriilor declarații. 365 de mii de euro este suma cu care fanii au creditat clubul

156 de goluria marcat Claudiu Niculescu în Liga 1, în 326 de meciuri jucate pentru Universitatea Craiova, Dinamo și Universitatea Cluj

3 campionate ale Românieiare în palmares Niculescu, toate cucerite alături de Dinamo

VIDEO Claudiu Niculescu a povestit sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge fotbalist: „Dormeam într-o baracă, am tăiat toți cireșii din curte ca să fac focul în sobă”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ionel Dănciulescu și-a donat trofeele și medaliile » Cât costă o bucată din istoria „câinilor”

CSA Steaua, mesaj de ziua rivalei Dinamo: „Am scris istorie! Și continuăm!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează