FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 0-1

DINAMO - CRAIOVA 0-1. Cosmin Contra a cedat la finalul partidei și acuză o coaliție împotriva echipei sale: „Dinamo nu e dorită în play-off!”

Cosmin Contra, antrenor Dinamo +35   FOTO
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 22:26 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 00:05

Cosmin Contra (44 de ani), antrenorul lui Dinamo, a răbufnit la adresa arbitrajului după ce echipa sa a pierdut cu Craiova (0-1) ca urmare a unui penalty acordat oltenilor. 

„Nu sunt mulțumit de jocul echipei, e poate cel mai slab meci de la cel cu Chindia (0-1). Nu am avut prospețime, nu am avut viteză de joc, penalty-ul împotriva noastră parcă ne-a pus plumb în picioare. Nu am mai avut limpezime în idei, mă așteptam mult mai mult de la jucătorii tehnici de la noi. Nu am reușit să jucăm repede împotriva unei echipe care s-a apărat foarte bine. Din păcate, nu putem să câștigăm.

E un joc de echipă, un joc colectiv, trebuie să analizăm bine acest joc și să ne pregătim pentru meciul viitor. Ne așteaptă un meci foarte greu la Sepsi, dacă nu câștigăm curând se vor complica lucrurile. Situația este foarte îngrijorătoare, sunt preocupat”, a declarat „Guriță” la TV Telekom Sport. 

Cosmin Contra: „Sunt foarte îngrijorat din cauza manierei de arbitraj”

Penalty-ul prin care Craiova a înscris singurul gol al meciului, dictat de „centralul” Horațiu Feșnic în minutul 28, l-a înfuriat pe Contra, care s-a plâns timp de câteva minute de greșelile de arbitraj comise împotriva lui Dinamo în acest început de sezon. 

„7 etape, 7 greșeli de arbitraj împotriva lui Dinamo. Nu știu din ce cauză CCA, prin șefii pe care îi are, nu analizează situația. Constantin, înainte să ajungă mingea, deja începuse să forțeze penalty-ul. Dacă la meciul cu Hermannstadt nu se dă penalty la Fabbrini și 3 meciuri la rând se dă penalty împotriva noastră... apoi cu FCSB penalty inexistent împotriva noastră. Poate și noi am avut țineri, și noi am căzut în careu. 

Din păcate sunt preocupat, chiar dacă am făcut un meci slab și nu am avut prospețime, maniera de arbitraj împotriva lui Dinamo mă face să fiu foarte îngrijorat și sper să fie doar greșeli omenești. 

Puljic mi-a zis că Marius Constantin s-a băgat în fața lui. Am o imagine pe telefon, se țin reciproc, cum se întâmplă la fiecare fază în careu între un atacant și un fundaș central. Pune un pic mâna pe el, iar Constantin se pune în genunchi în fața lui și țipă. Domnul Horațiu Feșnic auzind țipătul a fluierat penalty. Nu știu dacă e dorit ca Dinamo să fie în play-off, chiar dacă am început un proiect nou. Trebuie să fim puternici de acum și să fim mai atenți și să jucăm și împotriva deciziilor de abitraj”, a declarat Contra. 

Important e ca băieții să își facă și ei o autocritică în seara asta, chiar nu am arătat bine în ciuda penalty-ului. Mă așteptam să jucăm altceva, să fim mai limpezi, dar penalty-ul ne-a turnat plumb în picioare și nu am mai putut pune în dificultate poarta Craiovei - Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Rolul de selecționer este un rol foarte greu, în care dacă câștigi ești bun și la primul eșec ești criticat foarte tare. Mirel sigur va analiza ce s-a întâmplat în cele 3 meciuri, eu sunt alături de el, muncește mult și bine. Ar trebui să avem răbdare, există un schimb de generații, probabil în viitorul apropiat vom avea o echipă națională mai puternică - Cosmin Contra, despre echipa națională 

+31 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

„Câinii” au folosit în premieră noul echipament de joc » Detaliul care a surprins

Mihai Stoica le ține partea rivalilor de moarte! Îi acuză pe olteni: „Greu cu CSU anul ăsta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (95)
pendulu
pendulu  •  19 Octombrie 2020, 22:15
Postat de Edi Girnita pe 19 Octombrie 2020, 16:47

A-ți dat vre-o 2-3 goluri și vi le-a anulat arbitrul? Ba va fura arbitrii,ba conspirații,ba gazonul,ba vremea,ba ora de disputare, ba una ba alta,dar de tine nu zici nimic? Că ești ,nu slab,ci foarte slab că antrenor? Degeaba te agiți ca un chiaun pe margine, nu știi să le vorbești jucătorilor, cat despre tehnico-tactica, nici nu poate intra in discuție.

ce comentariu nerelevant ..asa si daca o echipa nu da goluri arbitrii trebie sa-i fure ,Dinamo a avut 11m neacordate din 3 poti spune ca sau anulat 2 goluri si decisive de puncte 3 ..dupa logica ta echipele care nu inscriu si arbitruu nu le da ce trebuie neaparat trebuie sa fie pedepsite de arbitrii dand cadouri adversarilor ,sa se invete minte ..pai la cum e arbitrata Dinamo poate sa dea goluri ca arbitrii dau cu unu mai mult .

115486966066476
Edi Girnita  •  19 Octombrie 2020, 16:47

A-ți dat vre-o 2-3 goluri și vi le-a anulat arbitrul? Ba va fura arbitrii,ba conspirații,ba gazonul,ba vremea,ba ora de disputare, ba una ba alta,dar de tine nu zici nimic? Că ești ,nu slab,ci foarte slab că antrenor? Degeaba te agiți ca un chiaun pe margine, nu știi să le vorbești jucătorilor, cat despre tehnico-tactica, nici nu poate intra in discuție.

the.fixer
the.fixer  •  19 Octombrie 2020, 10:55

Asta este noua scoala de antrenori romani: Contra, Mutu, Radoi, Croitoru, Poenaru,Dica.... multi fara carnete de A1, fara BAC fara nici o idee de tactica sau pozitionare in teren. Sustinuti sau criticati la TV de altii asemanatori: cornel dinu, Panduru, Balint sau Ilie Dumitrescu sau Hagi! Fotbalul romanesc este un mare 0

Vezi toate comentariile (95)
Comentează