FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA

DINAMO - CRAIOVA // Florin Gardoș, OUT până la finalul anului » Accidentare teribilă suferită în preliminariile Europa League

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 18:54

Florin Gardoș (30 de ani) a suferit o nouă accidentare groaznică. Fundașul central al Craiovei s-a lovit în meciul câștigat cu Sabail, scor 3-2, și nu va mai juca în 2019.

Seria ghinioanelor continuă pentru Florin Gardoș. Reprimit în lotul Craiovei după un împrumut la Iași, fundașul central trecut pe la Southampton părea să aibă șanse importante de a juca. Primul joc al sezonului va fi însă și ultimul din 2019. Intrat pe teren în minutul al returului cu Sabail, din turul I preliminar al Europa League, Gardoș s-a accidentat la primul contact cu un adversar. A părăsit terenul sprijinit de echipa medicală, iar rezultatul testelor este unul crunt.

Conform Fanatik, Gardoș a suferit o ruptură de ligamente și va reveni pe teren abia în 2020.

Craiova are probleme mari în defensivă

Craiova întâlnește duminică Dinamo, pe Arena Națională, de la ora 21:00. Corneliu Papură nu are soluții pentru postul de fundaș central.

Kelici a ieșit accidentat pe final de meci cu Sabail, iar Gardoș, care l-a înlocuit, a părăsit gazonul cu probleme medicale, practic într-un picior. Acka n-a fost apt pentru partida de joi din cauza unei entorse în etapa inaugurală, cu Clinceniul, și, probabil, nu va fi refăcut la timp. Tiago Ferreira e suspendat. Singurul fundaș central valid este Hreniuc, 22 de ani, care încă nu a debutat în Liga 1!

REACȚIA ANTRENORULUI

„Mda, și eu mă întreb cu cine vom juca acolo, încă nu am toate datele problemei să văd pe cine ne putem baza. Acka are entorsă, Gardoș are probleme la genunchi. Am încredere că jucătorii care vor intra se vor ridica la pretențiile unei astfel de confruntări. Suntem în negocieri cu doi jucători, dar nu cred că se va face ceva până la meci”, a comentat Papură.

Citește și:

Haos la Dinamo și Craiova înainte de meciul direct: iureș pe stadion, antrenamente anti-ură!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
10156013562479806
Oprisan Niculae  •  21 Iulie 2019, 11:06
Postat de Gheorghe Clejanu pe 20 Iulie 2019, 19:57

Cine te-a blestemat măi baiete ? cred că fotbalul, că laI PĂCĂLIT.

Cine l-a blestemat? Probabil Cosmin Bacila cel pe care in septembrie 2011 l-a accidentat foarte grav si pentru care a fost suspendat ZECE etape.S-a intors roata.

1442336789396148
Nicolae Nicolae  •  21 Iulie 2019, 08:46

Din pacate,cred ca e finalul carierei,nu vad cine sa-l mai ia,cand el joaca un meci pe sezon,pacat de el.

j0k3r
j0k3r  •  21 Iulie 2019, 07:34

luam fundasi sau ne batem cu dinamo pt care retrogradeaza mai repede

Vezi toate comentariile (15)
Comentează