Comentarii (5)
kordell
kordell  •  16 Iulie 2020, 16:20

Nu mai exista din cauza ta Borcica !

fibra
fibra  •  16 Iulie 2020, 15:38

Nu mai te lauda prasitorule ca ai contribuit din plin la distrugere. Esti un vanzator de butelii smecher ca tot omul needucat.

kamouniyak
kamouniyak  •  16 Iulie 2020, 14:21

De ce vorbeste in presa acest infractor care a fost condamnat pentru ca a devalizat clubul si a sustras bani care apartineau clubului Dinamo?????? Borcea tata, vezi-ti de fata aia a ata plina de operatii estetice de sta sa cada de acuma si de sprancenele tale pensate si mergi sanatos unde stii tu. Dinamo era inexistenta cand erati voi, acum...fie si in Liga a4-a, Dinamo o sa fie Dinamo. Nu iti imagina ca Dinamo se identifica cu de-alde tine. Dinamo este fratii Nunweiller (a se citi ce au spus ei in anii in care alde Borcea erau actionari), Florea Dumitrache, Mircea Lucescu, Mircea Rednic, Andone, Misha Klein, Mateut, Costel Orac, Raducioiu, Catalin Haldan, Marius Niculae. Restul....ati fost trecatori

elgabri
elgabri  •  16 Iulie 2020, 17:18

Ce sa mai cumpere ca am furat eu tot doar nu degeaba am facut puscarie !

red_panzer
red_panzer  •  16 Iulie 2020, 14:10

Pai bine bai Borcea, tu nu vrei sa te mai implici, dar in acelasi timp descurajezi pe altii cu fitile de-astea! Pai ce sa inteleg??? Stai in banca ta si lasa-ne in pace, ca imi aduc aminte ca din cauza ta suntem unde suntem.

Comentează